2015 m. vasario 17 d., antradienis

Savaitgaliai su Kristale


Sveikos!
Tikiuosi, kad per šį ilgąjį savaitgalį visos puikiai pailsėjote ir vėl, su naujomis jėgomis, esate pasiruošusios nuversti visus kalnus :)
 Na, o aš, kaip ir visada, noriu su jumis pasidalinti Forbes club teminio savaitgalio deriniais.
Penktadienį, 13 dieną, šventėme Marymar sužadėtuves, į kurias pageidautina buvo ateiti pasipuošus auksine arba raudona suknele.
O teminiam šeštadieniui, 14 dienai, Valentino dienai, Kristale pasiūlė temą pavadinimu "LOVE LOVE LOVE", pagal kurią reikėjo apsirengti tai, ką jums reikštų meilę. 

Šį kartą nefotografavau pati visų buvusių klubiečių teminių derinių iš jų profilių, todėl teko pasirausti po jų galerijas. Tačiau, kaip bebūtų gaila, radau tik 15 derinių, kurie buvo skirti Marymar vakarėliui arba savaitgalio temai. Tikiuosi, kad teisingai supratau, kurie deriniai buvo skirti Valentino dienai ar sužadėtuvėm ir neatsidūrė čia tai, ko neturėtų būti :D

O dabar, kaip visada, įdomiausia dalis, nuotraukos:












P.S. Sveikiname visas su vasario 16-ta, ar vasario 16-tomis :))

Labai linkime visoms visų pirma vidinės laisvės, kūrybiškumo ir jėgų kuriant MŪSŲ valstybę, ją puoselėjant ir padedant augti. Laiminga valstybė susideda iš laimingų piliečių, tad rūpinkimės savimi, savo šeimomis ir taip rūpinsimės Lietuva. Taip pat labai linkiu nuveikti šiandien ką nors itin gražaus ir prasmingo. Aplankykite vietinį piliakalnį, kokią parodą ar miesto/miestelio šventę. Kad ir pačią mažiausią.


Gražios dienos ir daugiau optimizmo ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.