2015 m. vasario 14 d., šeštadienis

Sužadėtuvių vakarėlio organizavimo ypatumai - 1 dalis

Pasitarus su Liamba nusprendėme, jog nors daugelis panelių mūsų klube jau seniai susižadėjusios, o ne mažas procentas ir atšventęs prabangią šventę, vis tiek verta imtis šios temos. Pirmiausia, tikimės, kad daugeliui kada nors gali užeiti noras prisiminti... tai. Visų antra, tapo akivaizdu, kad mūsų blog'ą skaito ne vien Forbes klubo narės. Tad galbūt kai kas iš tiesų atras naudingos informacijos.

Visų pirma, reikia prisiminti, kad negali pradėti organizuoti sužadėtuvių, vos tik vaikino statusas pasikeičia į sužadėtinio. Pirmiau turi įvykdyti visas užduotis, kurias kiek bandžiau nušviesti ŠIAME įraše. Įvykdžiusi užduotis bandžiau primesti protingą ir kantrią, tad matydama, kad vakarėlių organizatorės paslaugos mėnesiui kainuoja 65 smaragdus, nusprendžiau nesiimti sužadėtuvių reikalo kol neturėsiu 565. Be jokios abejonės neištvėriau ir nusisamdžiau organizatorę turėdama apie 200 akmenukų mažiau, tačiau tuoj pat supratau, kad ne tame problema...


1 užduotis - išsinuomoti vietą vakarėliui. O problema buvo tame, kad pirmajai užduočiai vis dėlto reikalingi mėlynieji safyrai. Pradžioje manojoje blondinės galvoje susišvietė, kad tą 100 safyrų pakeis 400 smargadų (arba safyrų), vos tik turėsiu reikiamą sumą. Tuo metu turėjau kokius 350 žalių akmenukų, tad kuo skubiausiai ėmiausi jų rinkimo... Tikrai nesuprantu kas man vožė per makaulę, tačiau šventai tuo tikėjau! Žinoma, surinkus 400 akmenų niekas nepasikeitė... Susiožiavau ir užsispyriau sulaukti 30% mėlynųjų akcijos. Tiek čia to užsispyrimo... apie naujos kolekcijos ar akcijos vidurį visada padaroma nuolaida ir mėlyniems, o toks momentas žaidime apčiuopiamai artėjo... Pasiutusai ankstyvą trečiadienio rytą, tai įvyko. Išsinuomojau neriboto vietų skaičiaus vakarėlio vietą ir su nekantrumu laukiau, kas bus toliau.

1 patarimas - nesamdykite vakarėlio organizatorės, kol neturite pradinės vakarėlio nuomos sumos! O jas galite matyti kiek žemiau ^^ 


2 užduotis - sužadėtuvių žiedas. Antrosios užduoties principas labai paprastas tarp šimto langelių reikia atrasti 5 akmenukus reikalingus sužadėtuvių žiedui. Jei tikitės, kad atidarius vieną langelį aplink jį išsidėlioja klaustukai ir kryžiukai, kaip portalų žaidime, labai klystate. Tačiau nė vienas langelis nėra tuščias. Galima laimėti populiarumo priedų (šiaip jų dydžio nerodo, tik rūšį, tad nežinau, kokie tiksliai jie buvo. Užvedžiau pelę ant paveiksliuko ir patikrinau tik vieną laimėjimą, kuris buvo +25 vertės), nedideles dolerių sumas bei iki 3 smaragdų. Šitai buvo žiauriai smagu. Kol surankiojau visus akmenukus žaliųjų akmenukų taupyklė kiek viršijo 500 ^^ 


Ši užduotis gera ir tuo, jog jos pagalba yra už dolerius. Žinoma, kainos kooosminės, tačiau atidarinėti po vieną langelį per dieną būtų neabejotinai didesnė kančia... O šie skaičiukai renkasi neabejotinai greičiau nei akmenų... Aišku, klubietės pamačiusios galutinę sumą, kurią Luna išleido šiai užduočiai, pakraups paskaičiavusios, kiek statistikų galėjau už tiek pasikelti, tačiau juk žinote kaip būna.... ^^"


Per kokias 2-3 valandas šią užduotį baigiau ir gavau pirmąjį išliekamąją vertę turintį prizą - sužadėtuvių žiedus, o t.y. 300 stiliaus mados taškų. Kiek tai kainavo dolerių??? Hmmm....
73 000. Jeee... beibi. Norėtumėt akmenėlių už tokią sumą :D Žinoma, ieškant paskutinio akmenuko ėmė žiauriai nesisekti, tad didžioji dalis sumos susivedė į tai... ką gi, šiknos dėsnis yra šiknos dėsnis ir nieko tu jam nepadarysi.

2 patarimas (priminimas) - nepamirškite, kad visuomet galite grįžti į šią užduotį ir toliau ramiai atidarinėti langelius su priedais, žaliais akmenim ir bapkėm. Bent po vieną kasdien ;) 


3 užduotis - vakarėlio baldai. Į šią užduotį žengiau nusiteikusi gana pakiliai. Kaip jau minėjau, turėjau kiek daugiau nei 500 žalių akmenų bei buvau ką tik pasipildžiusi mėlynų atsargas, tad tikėjausi kokiu nors būdu prasmukti pro čia iš pirmo karto... Naivuolė. Suformavus prekių krepšelį visiškai negalvojant kiek tai kainuoja, o renkantis tik tai kas patinka, pamačiau, jog trūksta maždaug dar 250 akmenų. Ką gi ėmiau kažką šalinti, kažką keisti kitais daiktais ir galų gale susifeilinau - netyčia paspaudžiau "pirkti" mygtuką ir beveik visi mėlyni akmenys išėjo praktiškai pavėjui.... galėjau susitaupyti žalių... Šiaip ar taip, ir toliau juos taupau. Šiuo metu šiai užduočiai esu išleidusi 594 žalius ir 88 mėlynus akmenis. Dar trūksta 6 ar 5 daiktų. Tarp jų "tapetų" ir "grindų". Niekaip neapsisprendžiu... Žinau, kad noriu naktinio fono, tačiau nežinau kurio.... ech. Gal kaip nors sugalvosiu su laiku. 

Šiaip, skaičiuojant grynai teoriškai, minimali šios užduoties atlikimo suma būtų 720 žalių akmenų. Tai reiškia, kad nusipirktumėte "tapetus" už 100, "grindis" už 80, tada 23 dalykus po 20 akmenų (tarp jų galėtų būti dvi žvakės iš antro puslapio ir 18 raidžių) bei visus 5 dalykus po 16 žalių akmenų (t.y. "I/she said YES" gėriamieji indai ir trijų spalvų keistos formos vazos). Nelabai viliojanti dekoro perspektyva, m? 

Iš kitos pusės visiškos ekstremalės gali sumanyti, kad tai puiki proga pasikelti kūrybiškumo statistiką ir užsispirti nusipirkti visus šioje parduotuvėje esančius baldus... Tai atneštų 20350 mados taškų pelną ir kainuotų 6828 žalius akmenis bei 775 mėlynus (kiek mažiau nei 207 litai//60 eurų). 

Gal ir nieko, tačiau man tikrai labiau rūpi pagaliau pamatyti visokias sukneles, kostiumus bei šukuosenas ir veido bruožus... Tiesa, būtina paminėti, jog šiems baldams taikoma jūsų turimos lojalumo kortelės nuolaida! Taip visai nemaža suma akmenų susitaupo ;)





Šios užduoties analizės pabaigoje neturiu ko labai patarti... Pačios geriau žinote, kaip ir kam paskirstyti savo finansus. Tačiau noriu pasidalinti keliomis mintimis apie raides. Visuose vakarėliuose jos man nepatiko... Ypač jei kabojo tik pirmosios vaikino ir merginos vardų raidės. Jos absoliučiai nieko nesakančios ir retai darniai įsilieja tarp gėlių ir visų kitų dalykų... Tačiau tai nėra labai svarbu... nekreipkit į tai dėmesio, čia tik mano mažai kam įdomi nuomonė. Kitais atvejais, išdėliojamas visas panelės vardas, ar jo trumpinys. Šie atvejai man taip pat nepatiko, nes atrodė pernelyg sureikšminantys panelę, o juk sužadėtuvės ir vaikino šventė (taip, ir vaikino!). Tačiau kita vertus, fone išdėliotas panelės vardas leidžia nepasimesti užklydus į kokią nuotraukų galeriją... tada labai aišku, kieno šventės tai akimirka, jei galerijos savininkė nėra sutvarkiusi nuotraukų pavadinimų. Ir tik neaiškinkit, kad žinote kokių vakarėlių nuotraukos jūsų galerijoje... patikėsiu nebent ten yra iki 5 vakarėlių nuotraukų :) Tad dabar manau, kad mažytės raidytės kur nors pakampėje, kaip vakarėlio šeimininkės indikatorius kada nors tolimoje ateityje, visai geras dalykas ;) 

Kol kas tiek tesu nuveikusi vakarėlio organizavime. Pažiūrėsime, kokiu greičiu keliausiu tolyn... 

Su šilčiausiais, saulėtais linkėjimais,

P.S. Mylėkite ir būkite mylimos 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.