2015 m. sausio 10 d., šeštadienis

Baldų kolekcija: Namas prie ežero



   Štai ir atriedėjo pirmoji šių metų kolekcija į Mados arenos žaidimą. Ir ne bet kokia kolekcija, o baldų! Nežinau kaip jūs, bet aš labai laukiu visų baldų kolekcijų, nes tie baldai, kurie seniai karaliauja žaidime, įgriso iki gyvo kaulo. O ir gana nesimpatiški jie, na, bent jau dauguma. Ko nepasakysi apie dabartinius baldus, neseniai sukurtus. Nors, lyginti juos būtų tas pats, kas lyginti popierinio namų lėlių namelio baldus su paskutinių mados vėjų besivaikančios stileivos namais. Skirtumas akivaizdus. Už tai ir reiktų padėkoti  žaidimo kūrėjams, ar mažų mažiausiai juos pagirti už kruopštų darbą bei padarytą nemažą pažangą.


Tiesa, pagirti kūrėjus galima ir už tai, kad šioje kolekcijoje yra tik viena safyrinė interjero detalė - sraigtiniai laiptai. Bet pripažinkime, jie to verti. Niekada iki šiol dar neturėjome galimybės savo interjere įkomponuoti laiptų.

O ir likusios baldų kainos "nesikandžioja", kas yra velniškai šaunu, visus baldus galima susipirkti per vieną dieną.
  

O nuo savęs galiu skirti dar daugiau liaupsių kūrėjams. Jūs tik pažiūrėkite, koks interjeras
 Manau, daugelis nesuklystų, pasakiusios, kad tai skandinaviškas stilius, atkreipdamos dėmesį į atšiaurią, bet vis vien jaukią ir šiltą svetainę. Skandinavai pirmenybę teikia minimalizmui, šviesioms spalvoms, dideliems langams, kurie vizualiai didina kambario erdvę. Šviesos trūkumą jie neretai kompensuoja įvairiais formų šviestuvais ar toršerais. Svetainėje dažnai galima sutikti platų, minimalistinį medinį stalą, o ant kėdžių skandinavai mėgsta užmesti dirbtinius kailius. Taip pat kailiniai kilimai ar kilimėliai būna patiesiami ant žemės, neretai šalia židinių, lovų, ar krėslų. Skandinavų interjeruose galima sutikti ir daug įvairių įdomių dekoracijų: medžių šakų, žvakių, statulėlių ir kitokių įdomių daikčiukų.

 Jau seniai norėjau, kad dizaineriai sukurtų skandinaviško stiliaus interjero detalių. Tiesa, jų yra, bet tik kelios. O štai čia netgi visą kambarį gavome vientisai išlaikyto, vieno ir to paties stiliaus. Tai su kaupu pateisino visus mano lūkesčius. Geriau ir būti negali. Na gerai, gal ir gali, bet tik tuo metu, jei sukurtų dar daugiau skandinaviško stiliaus baldų. Taip, šiuo atžvilgiu aš nepasotinama :D
 Jei jau užsiminėme apie maistą, ar matėte visas vaišes?..Vos neparašiau „Kalėdų vaišes“. Tikrai, bent jau man, visa tai primena Kalėdų ar mažų mažiausiai Naujųjų metų lūžtantį stalą: kepta višta su bulvėmis, salotos, pyragai, daržovės... Apsirijimas vien tik akimis. Ne viena forbietė apsidžiaugė nupieštu maistu, kad tai yra originalu, kad dar niekada neturėjome šitiek patiekalų. O  Luna išskirtinai džiaugėsi negavusi burbuliukų butelyje. Ir tikrai, kiek gi galima „burbuliuotis“? Metas ir žmoniškai pavalgyti. :)

Ne kartą žiūrinėjant paveiksliukus internete užkliūdavo akys už kambarių interjerų, kuriuose būdavo pavaizduota daugelis buvusių šio žaidimo baldų kolekcijų, ar baldų papildymų parduotuvėse.  Todėl pabandžiau internete  paieškoti realaus šio skandinaviško kambario nuotraukos, bet, deja, nepavyko. Nors, juk visad šitaip būna, kai kažko labai, labai reikia, to nesurandi. O po kurio laiko, tikiu, kad akys ir vėl užklius už šios jaukios svetainės interjero.

O dabar siūlau peržvelgti Forbes club merginų kambarių interjerus. Gaila, kad didelė dalis klubo narių dar nespėjo įsirengti kambarių su naujais baldais, o dar kai kurios pasirinko lengviausią kelią - apstatyti kambarį taip, kaip jis pavaizduotas skelbime. Šį kartą atrinkau tik tų klubiečių kambarius, kurios juos apstatė truputį kitaip, nei kūrėjai.

- Liamba

AUSTĖ's kambarys

Doledos kambarys

Mila9 kambarys
Liambos kambarys
Kristalės kambarys
Tiko kambarys

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.