2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

Forbes savaitės Panorama (1)

Labuka, Saulelės,

su jumis sveikinasi naujas forbes-club rubrikas kubikas... kuris dar neturi pavadinimo ^^"
Padėkit sugalvoti, nes mes su Liamba niekaip jo neperkandam....
O rubrika bus apie tai:

Labai sąžiningai kiekvieną trečiadienį stengsimės apžvelgti mūsų panelių pasiekimus ir kuo iškilmingiau (arba labiausiai nučiuožusiai) jais pasidžiaugti ^^

Jei pirmuoju įrašu žvelgsime maždaug į jau sukapsėjusio sausio perspektyvą matysime, jog spėjome atšvęsti net šešis gimtadienius (kitaip tariant 12% ^^) ir du sužadėtuvių vakarėlius. 

Panelė ...Evita... sužadėtuves žaviai sudubliavo su savuoju gimtadieniu ir atsilaikė prieš pagundą prisišluoti kalnus dovanų pasikviesdama marias svečių. Alaus midaus ten negėriau, tačiau net neabejoju, jog turėjo būti be galo jauku ir ramu... o ramus vakarėlis nebūtinai yra blogai ;)

Savaitgalį džiaugsmingai sveikinome su ta pačia švente Vyshnia. Pirmas į akis kritęs dalykas - išskirtinis, spalvingas vakarėlio aplinkos dizainas. Manau, tokį mačiau pirmą kartą ir atrodė viskas labai šauniai, moderniai, šiltai ir tuo pačiu kiek prabangiai minimalistiškai. Vyshnia. pasistengė ir komponuodama nuotraukas su vakarėlio svečiais. Panelės neatrodė kaip išstatytos sušaudymui (kad ir kaip kraupiai tai skambėtų, tačiau ką tik buvau "Mes dainuosim" ir vis dar esu paveikta to filmo), o gana natūraliai. Kiek tai įmanoma turint omenyje mūsų vienodas pozas. 
Antras būtinas išgirti dalykas - sukviestų panelių brandumas. Kiek stebėjau pokalbių kambarį, tiek mačiau tik smagius, kiek nukvakusius, tačiau smagius pokalbius įvairiausiomis temomis. Ir tai be galo puiku bei pagirtina. Planuojančios sužadėtuves tikrai galėjo į baltąjį sąrašą įsitrauki porą naujų vardų :) 

Tęsiant sužadėtuvių temą negalime nepasidžiaugti dvejomis naujomis poromis!
Su žaviuoju dailininku Vilhelmu susižadėjo mūsų pasiutėlė Džesy, o panelė Deco pasirinko aktorių Andrių. Taip... daugybei mūsiškių buvo sunku atsispirti Holivudo spindesiui :)) 
Nuoširdžiausiai sveikiname judvi įžengus į naują žaidimo lygmenį ;)

Deco ir Andrius
Džesy ir Vilhelmas




















Po ilgo ir nekantraus laukimo prie Forbes klubo prisijungė .Mona. Tikiuosi greitu laiku jausiesi čia gana puikiai, o ilgainiui ir geriausiai, kaip yra galėję būti ;)


Na, ir galiausiai į forumo konkurso "Naujametės nakties karalienė" geriausiųjų devintuką pateko mūsų .Melany. ir rausvasis jos derinys ^^ Puikiai padirbėjai, mieloji ;) Smagu, kai konkurse bent vienai pavyksta apginti klubo garbę ir smagiai pasipelnyti :))

Tiek naujienų šiam kartui. Nesužvarbkit ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.