2015 m. sausio 6 d., antradienis

Derinių Top6, gruodžio 29 - sausio 4 d.

Šiuos metus klubas pasitiko žaliais, daugeliu atvejų raguotais deriniais. Visada labai žavu atrasti mūsų deriniuose tokius bendrus indikatorius. Kita bendra šios savaitės tema - Berlinos sužadėtuvių vakarėlis, kuriame puošėmės balta arba smėlio spalva, su mėlynais akcentais. Puošnūs deriniai mane sužavi rečiau, dėl to iš dalies atsiprašau. 

Taigi šiandien dalinuosi šešiais deriniais, kurie patraukė Lunos akį praėjusią Naujametę savaitę :)



Kad šitaip... šitaip užkišti kepurę su ragiukais ir ausytėmis reikia arba, atsitiktinumo, arba būti aukščiausios klasės MA rūbų siluetų žinovu. Pamačiusi ir susijuokiau, ir negalėjau atsistebėti tokiu paprastu, elementariu, tačiau tokiu efektingu triuku. Žavumo viršūnė tos ausytės. Taip ir norisi ištiesti pirštą ir padaryti "pim-pim-pim" :D Žinau, labai aiškiai paaiškinau, tačiau šiuo metu kitaip nesugalvoju ^^"

Visa kita elegantiška, tiksliai suderinta ir taip blizga, jog fejerverkų nelabai bereikia - Doleda nušviečia viską pati. Įdomus akcentas - kaukė. Tai dar viena derinio išskirtinumo "vinutė". Tačiau Lunai vistiek labiausiai patinka ausytės.

Pim-pim-pim ^^




Kiek žemiškesnis, tačiau vis tiek pasiutusiai įdomus derinys. 
O visas jo įdomumas tame, kaip į biurinę aprangą įterptas beveik Rio kolekcijos maudymosi kostiumėlis. Visai nebiuriškai gili iškirptė kiek išduoda, jog kažkas čia ne taip, tačiau bendras vaizdas vis tiek... na, jis toks bendras. Turiu omenyje išlaikytą vientisumą ir pusiausvyrą. 

Sijonas+švarkas+šukuosena vs. palaidinė+rankinukas/ledai+visi kiti žydri daikčiukai

Viskas taip puikiai sulimpa į viena. Na, galbūt ieškočiau kitokio sprendimo kojoms... arba bent kokių nors kojinių, o greičiausiai ir kitokių batelių. Su šiais iš Rio pabėgusi Klaudutės pusė įgija kiek ryškesnę persvarą ir taip harmonija kiek pažeidžiama. Tačiau neryškiai, tad numokim į tai ranka ir dar kartuką pasidžiaukime deriniu :)



Dar vienas ožiukas. Dar vienas pavyzdys kaip keli netradiciniai akcentai pakeičia atsibodusią, šimtus kartų matytą balinę suknią. Labiausiai man čia patinka blizgantys ragiukai, šukuosena, blizgančios akys, vėrinys, uodega, diržas, gėlės ant sijono ir žali aukštakulniai. Visos šios detalės labai skirtingos. Mintyse galime jas sudėlioti į kostiumus ar jų kategorijas, kurios savaime labai skirtingos. Helovyno angelo-velnio kostiumas, moters-katės kostiumas, Naujametė gyvatės metų balinių suknių kolekcija, Pasiutusi roko stiliaus kolekcija... Tačiau Kristale visus šiuos skirtumus suvaldė ir sulipdė į elegantišką, tačiau savo kieto charakterio neprarandančią ožkytę. Tokie ir yra tie gyvūnai - atrodytų, jų vardas toks žeminantis, tačiau kai rupšnoja žolę saulės nutviekstoje pievoje išdidžiai iškėlę savo ragus ir atsukę į tave keistą barzdytę, negali nesižavėti kontrastu.

Tos sijono gėlytės būtent ir primena tą saulėtą pievą. 
Ir tai už vis labiausiai miela. 


Labai reta Luną žavinčių derinių kategorija:
deriniai su rūbais, kuriuos Luna mato pirmą kartą. 
Ši suknelė atrodo, kaip vienas tų photoshop'o šedevrų, kurie būdavo populiarūs facebook'e ir forume, kai įgudusios panelės savo lėles aprengdavo pačių sukurtais drabužiais. Daugelis jų būdavo (o gal ir tebėra) labai magiški, elegantiški, dažnai lengvai plazdantys, įdomesnių atspalvių.
Būtent tokia yra ir ši suknelė. Nežinau nei iš kur, nei kaip ji gaunama (ar galėjo būti gauta), tačiau ji nuostabi. Net asimetriška uodega čia puikiai atrodo. Taip ir įsivaizduoju, kaip iš šono visi tie tulio sluoksniai formuoja įstabų siluetą. Be suknelės derinyje be abejo matome ir grakščiai atitaikytus aksesuarus. Romantišką temą puikiai papildo rožės tatuiruotė peties. Tačiau šukuosena man nelabai patinka. Nepatinka ir iš esmės, ir šiame derinyje, tad ši nuomonė turbūt vienodai subjektyvi ir objektyvi, tad netenka trečdalio savo vertės ^^

Lasmiuk, Naujametę naktį atrodei kerinčiai! Su tuo ir sveikinam ;)


Derinys išsiskiria labai savotišku, drąsiu braižu.

Milžiniška skrybėlė, milžiniška plaukų sruoga, pečius išdididantis švarkas, klubus išplatinantis, masyvių formų sijonas ir keli minimalistinio stiliaus akcentai. Kai šitaip viską įvardiji atrodo, jog gresia stiliaus fiasko, tačiau jūs tik pažiūrėkite į šį derinį! Ar man vienai jis atrodo iš prigimties aristokratinis? Sveiko proto didybė, kuriai užtenka tos milžiniškos skrybėlės, kurią ant galvos nulaikytų tikrai ne kiekvienas eilinis buožė...

Šaunu. O ypač Lunai patinka kaip įkomponuotas šiaip kvailos formos diržas (visada atrodė, jog jis skirtas tai vienintelei suknelei). Kaip nuo jo kabantys auksiukai sijonui tarsi suformuoja mažas kišenėles. Kita puiki smulkmena - kaip apykaklė suteikia konservatymo ir griežtumo, gana pompastiškam ansambliui.

Oi, ir dar profesionalus makiažas - liuks, Marusia ;) 


MORE

Šeštasis šios savaitės derinys nužengęs iš Berlinos sužadėtuvių vakarėlio.
Jam mūsų More sudėliojo įdomią, savitumu žavinčią suknelę. Jai daug komentarų nereikia - akivaizdu, jog suknelė meistriškai iš saldžiai princesiškos (nors ir gerąją prasme) pakeista į MA padangėje nematytą, beveik meno kūrinį. Švarko pasirinkimas vėlgi labai drąsus. Man jis iš esmės patinka, o kai taip susišaukia suknelės ir jo dalies švelnaus kreminio atspalvio detalė, kai nakties dangaus mėlyna pabrėžia tiek Rio kostiumo dalies mėlynumą, tiek susiderina su pirštinaitėmis, lieku su apsiašarojusi iš džiaugsmo, jog taip puikiai panaudotas šis švarkas... o juk neretai jis susilaukia gana aršios kritikos.

O kur dar visos tus suknelės plunksnos ir švarko knutai, kurie tarsi pakylėja panelę nuo žemės ir vėl matome dar vieną natūralią kilmingąją ^^



Šįkart tokie Lunos pasidalijimai. Tikiuosi pirmąją tikrą šių metų savaitę pradėjote sėkmingai, sklandžiai ir jau džiaugiatės, jog net penkias dienas laikotės Naujametę naktį duotų sau pažadų ;)

Gražios dienos,
- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.