2015 m. sausio 28 d., trečiadienis

Forbes savaitės Panorama (2)

Labą trečiadienį!

Nežinau, kaip jums, tačiau manoji nuotaika jau kiek pasitaisė, tad labai džiugiai kviečiu visas prisiminti, kokia buvo pastaroji savaitė mūsų klubui ^^

Manau, geriausiai ją apibūdintų žodelis - velniška!

Kelias dienas po savaitgalio su Liamba jautėmės truputį neįgalios. Abi vienai kitai priminėme, jog įrašas apie akciją "Fantazijų pasaulis" vis dar neturi teksto, tačiau lygiai taip pat vieningai sutikome, jog neturime tam jėgų... o priežastis audringas savaitgalis. 

Sužadėtuvių vakarėliai. 

Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio asmeniškai Luna sudalyvavo penkiuose vakarėliuose!
Buvo... ir smagu, ir pragariška. 

Smagiausia dėl to, jog net trys šie vakarėliai rengti mūsų narių. Wicked! 

Sausio 23, penktadienio vakarą pustėme plunksneles G-Tijos vakarėliui. Labiausiai man čia patiko iškilmingas "Forbes club" užrašas. Na, jau taip nusaldino savimeilę, kad nei tortų, nei limonadų su burbuliukais nebereikėjo. Dress-code klubo narėms tamsiai mėlynos (kaip per vėlai sužinojau/prisiminiau) trumpos suknelės ir geltonas akcentas. Kiti svečiai puošėsi atvirkščiai. 
Bandant įsivaizduoti tokią svečių minią realybėje, panašu, jog vaizdas turėtų būti tikrai puikus ^^ 


Nors, be abejonės, Lunai labiausiai patiko dar kelios bendros nuotraukos su Liamba ir Forbela :) 
Apskritai G-Tijos sužadėtuvėms sukūriau naują albumą galerijoje, kadangi nuotraukų gavome tikrai gražų pluoštą. Dėkui už šaunų ir patrakusį vakarą, mieloji! ;)

Sausio 24, šeštadienį, reikėjo itin susikaupti ir nusiteikti dvigubam iššūkiui - sužadėtuves rengė Liamba ir Tiko. Jau prisipažinau Liambai, jog šia proga išvykau iš namų, kad mieliausias Liūtas netrukdytų savo meilumu ir pamokymais rašyti rimtus rašto darbus, o ne leisti laiką žaidžiant su barbėmis, tačiau.... tai juk Liambos vakarėlis! Net geriau nei Lunos, nes jaudulio tiek pat, o smaragdų išleista daug mažiau :D 

Iš tiesų mūsų ryškiausiai gotei puikiai pavyko sukurti paslaptingą ir gana tamsią aplinką, kiek tik tai leido žaidimo kūrėjai. Tačiau didžiausią darbą kuriant atitinkamą nuotaiką, žinoma, nuveikėme mes - svečiai, pagaliau ištraukę iš spintų odinius apdarus ir tamsius akių šešėlius ^^ 


Šiaip ar taip, vis dar tikiuosi, jog savaisiais įspūdžiais dar pasidalins pati Liamba :) 
Jei ji jau kiek atsigavo po visa apėmusio sąstingio (o sprendžiant iš įrašo apie vaikinų rūbų kolekciją "Fantazijų pasaulis", visai atsigavo ^^).

Dalį Liambos vakarėlio viena koja praleidome pas Tiko, arba atvirkščiai. Pastarojo vakarėlio tema - juodi maudymosi kostiumėliai. Tiesa, daliai svečių žodis "juodi" praslydo pro akis, tačiau vis dėl to paplūdimio vakarėlis užsipildė smagiai nusiteikusiomis, mažai apsirengusiomis žavuolėmis :D


Kas mane labiausiai pradžiugino Tiko vakarėlyje (na, be raumeningo sužadėtinio, be abejo :D), tai žaibo greičiu įvykdytos misijos. Tikrai... maniau, jog tikrai tikrai 20 val. važiuosiu namo, nesvarbu kiek jų dar bus likę, tačiau viskas baigėsi kokia valanda iki šio nusistatyto termino :) 

Tikrai niekada nebuvau labai gera šių vakarėlių viešnia, tačiau visada smagu būti pakviestai, o dar smagiau, kai vakarėlį organizuoja savi žmogiukiai. O prie tokių priskiriu ir Vivę, kurios sužadėtuvės taip atšoktos šį savaitgalį. Viso to pasekmė kita savaitės naujiena:

.Melany. ir Lukas
Lunalight susižadėjo ^^ Teip, dėkui dėkui. Ketinu tam paskirti atskirą įrašą, tad tuo ir apsiribosime :) 

Drįstu spėti, jog lygiai taip pat su vakarėlių bumo pagalba žiedelio prieš nosį sulaukė ir mūsų mieloji .Melany. ^^ Sveikiname ją pasičiupus pasiutusiai žavų ir kūrybingą - rašytoją Luką ;)

Palyginus su neįtikėtina sužadėtuvių statistika, itin rami savaitė pasitaikė gimtadienių atžvilgiu - nešventėme ir kitaip neminėjome nė vieno... 

Ką gi, sausis iki šiol buvo tikrai šventiškas šiuo klausimu, tad turėjome progos papildyti sveikinimų asortimentą (ir žinoma to nepadarėme, shame on us). Kita vertus, galime pasidžiaugti, jog pagaliau užpildėme visut visą klubo panelių gimtadienių lentelę, tad nė viena tikrai neliks pamiršta ;) 

Na, o pabaigoje, kaip ir praeitą kartą labai džiaugiamės antradieninio forumo konkurso "Nauji metai - naujas stilius" 100 smaragdų nominantėmis:

Liamba, .Rolina. ir Lunalight. 

Be galo apmaudu, jog Kittie liko ant nemėgstamiausio - 10 vietos laiptelio. Ypač kai visas dvi savaites puikiai sekėsi ne tik jai, o ir Rovi bei Džesy... Jaučiuosi nepaaiškinamai kalta, jog pabaigoje tarp nominančių iš šešių realių kandidačių likome tik trys, tačiau ir už tai be galo dėkojame visoms balsavusioms ir palaikusioms. O taip pat ir už pagalbą su reklamomis, kurios taip pat prisideda ir prie paties blog'o peržiūrų augimo, kuris visada labai kelia ūpą rašyti toliau ^^ 

Vis dar nuo vakarėlių tortų apsvaigusi ir su geriausiais linkėjimais
P.S. Pasirodo Kittie buvo apdovanota konkursą "Nauji metai - naujas stilius" ^^ Sveikinam ją ir skaitom detalų situacijos paaiškinimą :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.