2015 m. sausio 19 d., pirmadienis

Derinių Top5, sausio 12-18 d.

Savaitė buvo keista. Pajutau, jog pradedu išsisukinėti nuo jau įprastu tapusiu kasdieniu pabalsavimu už visą draugų sąrašą. Kamavo keisti, įspūdžių pilni sapnai. Na, žinote, tokie baisiai įdomūs, tačiau po tokių paprastai pabundi išvargusi nuo viso to veiksmo. Tačiau labiausiai nuo žaidimo, matyt, ima atriboti suteiktas laisvas darbo grafikas, tad ima griaužti sąžinė, jog tą laiką ne visada naudoju pagal paskirtį. Tačiau visa tai su žaidimu susiję tik pakraščiais. Kad ir kokia jaučiausi išblaškyta ir išmušta iš vėžių, šią savaitę surinkau mielą kolekciją Forbių derinių, su kuria ir skubėsiu supažindinti ^^


Ar šiame derinyje .Melany. jums nepanaši į Gylio mylimąją iš Adamsų šeimynėlės atostogų filmo? Tik daug labiau spalvota :)) Tas suspaustos lūpos, milžiniški akiniai ir pasišiaušę plaukai... tai tiesiog privalo būti koks nors įdomus filmo personažas. 

Iš tiesų derinys labai tvarkingas, skoningai sudėliotas. Ypač Lunai patinka toji apyrankė beveik ties alkūne. Primena visus tuos kartus, kai žaidžiau su gerokai per dideliais mamos papuošalais ^^ 

Derinyje yra daugybė rūbų, kuriuos ir pati mėgstu, tad sudėti į krūvą, jie negali blogai atrodyti - batukai, pėdkelnės, šortukai, portfelis. 

Tačiau derinys turi vieną rimtą bėdą - yra kaip flomasteriu nuteptas dviem spalvomis. Jei jos turėtų bent kokius atspalvius... tačiau čia viskas kaip su paint'u užtepta. Manau, užtektų pakeisti palaidinę į melsvą ir jau turėtume visai kitokį, daug smagesnį akiai derinuką. Tačiau SP išmintis rodo, jog ne viskas kas mintyse atrodo puikiai, iš tiesų puikiai atrodo ir ekrane, tad tikiu, jog .Melany. viską apgalvojo ir pasirinko geriausią jai variantą.... :) 


Mūsų mieloji Kittie ir jos XX sužadėtuvių paplūdimyje derinys. 

Iš tiesų kiek prisimenu Kittie derinius, jie vis sugeba sukurti tokio protingo minimalizmo aurą, nors paprastai panaudoti daugelis galimų aksesuarų. Šiuo atveju akį kiek bado masyvus, pjaunantis pusiau, diržas, tačiau visa kita... švelnu ir puru, kaip bangų puta. 

Esu ne kartą išreiškusi savo meilę SP buvusiems gėlių vainikams. Esantis MA nėra pats dėkingiausias, tad pamatyti jį taip puikiai panaudotą tikra atgaiva. Taip pat labai žaviai atrodo iliuzija, jog Kittie žiedas yra švelnios violetinės spalvos, kaip ir keli puokštės žiedai... nors tai tik tolimas pasivaidenimas, vis tiek mielas. 

Galiausiai visada suveikia hipiško stiliaus gudrybė - basos kojos ir ilgi, išsidraikę plaukai. Tai prideda mielo laukiniškumo ^^


Kristė taip pat pasižymi savitu stiliumi, kuris Lunai ne visada artimas.. Tačiau šįkart sukurta šis tas pataikantis būtent į tą siaurą mūsų artumo persiklojimą. Keista, avangardinė, blyškių ir tuo pačiu ryškių spalvų suknelė, be abejonės yra derino vinis. Dailiai žiūrisi dirželis, be kurio suknelė atrodytų visiškai nenatūralios formos, dabar ji kiek sužeminta. Baltos pėdkelnės ir bateliai atviromis nosimis nuteikia kiek sovietiškai ir tai velniškai šarminga! Kiek esate mačiusios MA bent kiek sovietinių derinių. Žinia, jog lietuvaičiai norėtų pamiršti ir išnaikinti aplink save šio laikotarpio paveldą, tačiau ir be jo nebūtume kas esame... o prarasti dalį tapatybės, tai labai daug. 

Tačiau grįžkime prie kitų derinio detalių, o būtent - kaklo papuošalo, kuris, mana galva, be galo išmaniai sulipdytas. Lygiai taip pat kažkiek sovietinis, o dar keisčiau, ir šiek tiek avangardiškas atrodo bumbulas plaukuose. Be kita ko, jis labai šauniai užbaigia vertikalią spalvų gamą (kaip, beje, ir patys plaukai). 

Nevalia nepastebėti ir tos miniatiūrinės delninkukės, kuri lyg juodas taškas puikiai išbaigia visą derinį. Ir nesuprimityvina jo spalvinės gamos ;) 


Apie šį Marusios derinį su Liamba atkreipėme dėmesį ir susirašinėdamos asmeninėmis žinutėmis. Kai sulig slidinėjimui skirta kolekcija MA užvaldė vieni į kitus panašesni deriniai (kartoju tai jokį ketvirtą kartą, atsiprašau dėl to). O kai pridėtas ir šis profilio fonas... na, padėtį išgelbėjo savaitgalinis vakarėlių bumas. MA aprangų kodas grįžo prie šventinių suknelių. Tačiau prieš tai buvusiame vienodumo chaose Marusia stipriai išsiskyrė. Tiesa, jos derinyje panaudoti tik nežymūs dabartinės kolekcijos akcentai, tačiau bendra nuotaika taikė į visą žaidimą apėmusią... ir savo išradingumu gerokai visas kitas perspjovė. 

Iš tiesų nesuprasi, koks savimi pasitikėjimas spinduliuoja iš šio derinio. Ta šypsenėlė ir katės akys. Tas auksu spindintis medalionas ir apsmukusios kelnės. Tie išsitaršę plaukai ir skruostų raudonis. Ji arba pasiutusiai puiki sportininkė, kuri to neįrodinėja apsiginklavusi moderniausia, naujausios mados įranga, arba jai visiškai dzin, jog yra kokiame prabangiame slidinėjimo kurorte ir tiesiog puikiai leidžia laiką, besijuokdama iš visų kitų tame pačiame atosotgų rate besisukančių... 

Taip... mintys kyla visai ne apie stilių. Nors ir jis absoliučiai puikus! Kaip dera juoda, balta ir chaki su gelsvais-auksiniais intarpais. Kaip naujai švyti jau taip pat spėjusi įgrysti skraistė!

Na, ką daugiau galiu pridėti? Po ilgos atostogų pauzės, Marusia grįžo su nauja, įkvėpiančia jėga.
Žiūrėsim kas bus toliau ^^


Dar viena basakojė paplūdimio... ponia. Ir tai be abejonės reiškia, jog derinys visiškai kitoks nei Kittie. Mano giliu įsitikinimu šis neaiškios kilmės rūbas (tiesą sakant, jis man visada priminė Egipto princesės kūno dažus, kurių vientisumą pažeidė žynys filme "Mumija" ir karalius suprato, kad jo meilužė jam neištikima) ir Avataro mėlynodės sijonas yra du labai stiprūs rūbai, kurie įpratę susiglemžti visą dėmesį į save. Abu pratę būti derinio vinimis. Tad jau vien toks jų sujungimas labai netikėtas, tačiau tuo pačiu ir neįtikėtinai puikus! Sukurtas originalus, pilnas senovės karalienių dvasios rūbas. Šį įspūdį apie paslaptis ir prakeiksmus sustiprina nedidelės, tačiau visur išmėtytos tatuiruotės ir kojos papuošalas. Kaip garsų tyrinėtoja, turiu pabrėžti, jog senovėje (kalbu maždaug apie 8-10-13 amžius) turtingi žmonės savo išskirtinumą mėgo pabrėžti skambančiais papuošalais, kurie atkreipdavo į juos dėmesį, vos tik įžengus į patalpą. Tad ir Orchidėjos kojos papuošalas galėtų labai elegantiškai tilindžiuoti ir pranešto netoliese esant neeilinę ponią. 

Deco
Dzein121

Džesy
G-Tija

Juste84
Lasmija
Latti-Viva
Latti-Viva - tos akys... tos akys!
Liepa_
Monė




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.