2015 m. sausio 13 d., antradienis

Forbes-club blog'ui - vienas mėnuo ^^

Mūsų mažajam blog'ui šiandien pirmasis garbus jubiliejus - cielas mėnuo.


Nors švęsti tokią dieną (kalbu apie Laivės gynėjus, jei ką) nelabai norisi ir etiška, tačiau kukliai pasidžiaugti ir pasidalinti pasiekimais tikrai galime. O tie pasiekimai - tai blogger'io kruopščiai skaičiuojama įdomioji ir nelabai statistika. 

Šiuo momentu: 2015 m. sausio 13 d., 19 val. 52 min. forbes-club blogą yra aplankę 1078 skaitytojai!
Nežinau kaip Liamba, tačiau aš savuosius nustatymus padariau, kad mano apsilankymų neskaičiuotų, tad tai tikrai labai labai įspūdingas skaičius. Ypač turint galvoje, jog tinklalapyje teoriškai turėtų lankytis apie 50 žmonių, kadangi niekam kitam aktyviai nesireklamavome... tad dėkui, jog skaitote ir lankotės čia! Mums tai labai svarbu ir skatina nenuleisti rankų ^^

Perėjus į kitą statistikų skiltį, kuriame skaičiuojamos konkrečių įrašų peržiūros, matau, jog Liamba jau ėmėsi akcijos reklamuoti mūsų derinius konkurse "Nauji metai - naujas stilius". Šiuo metu šį įrašą yra peržiūrėjusios 59 panelės (tikiuosi mielos ir dosnios balsuotojos ^^). 
Antroje vietoje įrašas "Derinių top6, gruodžio 29 - sausio 4 d.". Tikiuosi savo viešais komentarais iki šiol nieko nenuliūdinau, o tik džiuginau. Visada rašykite, jei kas ne taip ;) 
Trečioje vietoje - "Pasisveikinimo įrašas". Kaip miela! Po mėnesio išlaikyti tokią vietą visai kietas jausmas ^^ 

Srauto šaltinių statistika visiškai neįdomi - visi iš MA. Ir puiku.

Man įdomiausia visada būna skiltis auditorija. O būtent iš kurių šalių turime daugiausia peržiūrų. Šiuo metu šalys išsidėsčiusios taip:


Jau turime savo kolekcijoje Malaiziją, jei! :D Pavyzdžiui, mano senoji ledine-arbata turėjo net 12 peržiūrų iš Kazachstano, nesuprantu kas jiems ten taip patiko :) Taip pat tarpais pasimatydavo Filipinai, Brazilija, Čilė, Kuba ir Egiptas. Tiek tepamenu, tačiau buvo įspūdinga :) 

Galų gale šis įrašas 24-tas, o tai reiškia, jog sugebėjome ką nors gudresnio, ar mažiau gudraus papasakoti jums beveik kiekvieną dieną ^^ Visai didžiuojuosi tiek savimi, tiek Liamba :)

Dėkoju, jog leidaisi į šią avantiūrą prieš pat intensyvaus mokymosi laikotarpį! ^^


Labai trumpai tiek.

Viena akimi mieganti,
- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.