2015 m. sausio 13 d., antradienis

Derinių Top5, sausio 5-11 d.

Na, ir pasiutusi savaitė... Tikiuosi jums buvo lengviau :) 

Atrodo, visą laiką skyriau finaliniam pusmečio atsiskaitymui ir tik savaitgalį kiek atsipūčiau Disnomijos sužadėtuvių vakarėlyje bei vėjuotoje sekmadienio ekskursijoje. Tačiau še tau - vis tiek turiu sukaupusi rekordinį derinių skaičių - 21 derinys! Tai ką aš iš tiesų veikiau? o.O

Jau užsiminiau, jog šią savaitę daugelis dalyvavome panelės Disnomija sužadėtuvėse. 
Vakarėlio aprangos kodas - ilgos, šviesių spalvų vakarinės suknelės. 

Sekmadienį vyko panelės Gerda Gabija sužadėtuvės. Tačiau jose nedalyvavau, tad ir derinių kaip ir neturiu. Vakarėlio aprangos kodas - kokteilinės suknelės. 

Na, o Kristale šįkart mums siūlė apsigaubti paslaptimi. Deja, kaip jau dažnai nutinka, šiuos derinius greitai pakeitė vakarėlių aprangos ir taip pat nelabai spėjau ką pagauti pasipuošus šia tema...

Šiaip ar taip, derinių kaip niekada daug ir kaip niekada kvaršinau galvą kaip išsirinkti tuos penkis. 
Tikrai mielai dėstyčiau kuo palankiausią nuomonę apie visus, tačiau užjauskit vaiką studentą su baigiamojo darbo kupra ant pečių ^^


Niekaip neapsisprendžiu tarp Tamsos princesės ir Požemių karalienės pravardžių. Bet kuriuo atveju tai kažkas tokio neapčiuopiamo ir grakštaus tarp Ozzy Osbourne ir Hado karalysčių. 

Elegancija ir grakštumas - šių būdvardžių čia nebus per daug. Jį ypatingai perteikia per pečius permesta plikšė katė, įspaustas į korsetinį diržą liemuo bei įmantrus, itin pabrėžtas kaklo papuošalas. 

Ir kaip gražiai į plaukų bangas įsilieja juodi vainiko žiedai, ir kaip ši šukuosena dera prie subtilaus tamsaus makiažo. Kuris jokiu būdu nėra maksimalus, o kaip tik kiek santūresnis ir vis tiek labai efektingas ir ryškus. 

Tačiau labiausiai man čia patinka apnuoginta dekoltė (kurios spindintis odos baltumas ir išryškina vėrinį) bei permatomas sijonas. Nors dekoltė šviečia baltumu, tačiau visiškai juodos kojos labai aiškiai pasako - gali žiūrėti, bet negali liesti. Ir tai derinio vinis. Tas prasiveržiantis paties personažo šaltumas. Bent jau tokį jį matau, ar bent jau tokį labai patinka matyti ^^



Ilgą, be galo ilgą laiką visoms iš eilės be galo pavydėjau šio švarko... Dabar jis jau jaukiai siūbuoja ant savos pakabos, tačiau deriniai su juo vis dar taip pat žavi. Nebereikalo gautas iš menininkų vaikinų dovanų :) Šis derinys taip pat žavi savo spalvų gama, kurioje svarbiausios mėlyna ir raudona. Nežinau kuo, tačiau tokios spalvos taip pat visada labai patraukia, o šįkart dar ir labai puikiai įlietos į iš esmės juodą derinį. 

Trečias pas Deco iškart labai patikęs dalykėlis - stilių ir audinių tekstūrų įvairovė/samplaika.
Jūs tik pažvelkit į tuos lengvučius, tačiau tvirtus britų ledžių šortus (taip ir matau, kaip po kokius prabangius žirgynus su jais kulniuoja), į menišką, grubaus sulieto švarką, iš Velnio akmens dalyvių nugvelbtus kerzus ir labai jau hip-hop'iškai prie tų raudonų kasyčių atrodančią kepurę. Oi, dar pamiršau atnaujintą sovietinį moksleivės portfelį. Kaip? Na, kaip reikia sugalvoti visa tai suderinti?! 

Ech, gražu ir viskas. 
Ir kitaip man neįrodysit. 

Tiesa, tas tamsus miestas ir apsiginklavęs vaikinas fone prideda tokio sirpstančio nuotykio pojūtį... Miela.


Mieloji, Ghost, šįkart pademonstravo visą galimą savo charizmą ir stiliaus išmonę. Visiškai maksimalus makiažas, viena ant kitos lipančios tatuiruotės ir auskarai, iš tolo šviečianti akių mėlynė. Visa tai Ghost. Ir ją visada atpažinsi minioje. Ir jau vien tai žavu ir seniai norėjau vėl pagirti.

Šis derinys sukurtas pagal dvi formules (žinoma, tik mano žila galva).

1) oda + nėriniai - kiekvienas madisčių tinklalapis, į kurį beužsuktumėt jums patvirtins, jog kai nebeišneša fantazija tereikia suderinti šiuos du nesuderinamus dalykus ir atrodysite kuo puikiausiai, kiekvieną kartą iš naujo originaliai. Paprastai toks romantiško ir rokeriško stiliaus suplakimas visada būna sėkmingas.

2) formulė - juoda + rūžava. Arba kitaip tariant Avril Lavigne užvelta velniava. Kažkur mačiau nuomonę, jog jei apsirengi juodai ir rūžavai, jau esi gotė. Nė velnio, vaikyčiai! Man tai visada labai pavojingai ir rizikingai atrodanti kombinaciją, kurią reikia gerai apgalvoti... tačiau tik ne Ghost. Ghost atrodo iš ties gotiškai, kad ir ką sugalvotų. 

Ir esu beveik tikra, jog būtent apie tokį buvimą savimi kalbėjo Coco ^^
Dėkoju už nuolat džiuginančius derinius, Ghost. Dabar pasistengsiu porą mėnesių tavęs nebegirti :P

Kristale




Pereiname prie kiek kasdieniškesnių derinių.

Šiuo atveju Kristale puikiai išlaikė neperkrautą, laisvą, kiek sportišką, tačiau vis tiek nepraradusį moteriškumo derinį. Ypač žavingai čia įsipiešia batukų kaspinukai. Jie ir kiek romantiški, ir kiek vaikiški. Tokia tikrai įdomi detalė bendrame vaizde gatvės kultūra dvelkiančiame stiliuje. Viskas tarsi rodo, jog tai turėtų būti smagi juodaodė skardžiabalsė. Tačiau balčiausia iš baltų oda snieguotame fone vėl kuria naują kontrastą ir prideda vidinio šalčio ir tvirtumo.

Tokie kontrastai man visada patinka, apgalvoti ar netyčiukai :)





Tiko

Tiko gimtadienio išvakarių derinys. Kaip atsakinga (beveik) blog'o rašytoja ir su gimtadieniais sveikintoja iškart tai suvedžiau ir veidelį nušvietė šypsena. Popieriai panelės rankose iškart susivedė su mielaisiais vakarėlio organizavimo reikalais. Nors kaip studentė, žinoma, pirmiausia turėčiau galvoti apie egzaminų sesiją, tačiau kur tau... Organizuoti vakarėlį daug smagiau ^^

Derinys tiesiog spinduliuoja patogumą ir kūrybinę sumaištį.
Balta spalva visada atrodo šventiškai, tad taip pat kuriama labai teigiama nuotaika. O kur dar ta plati šypsena ir nepriekaištingai sutvarkyti plaukai. Turiu nuomonę, jog jei mergina turi laiko pasidaryti šukuoseną, jai negali būti bloga nuotaika (tam patvirtinti dar trūksta duomenų ^^).

Lunai taip pat patinka analizuoti derinių sudedamąsias dalis. Ir čia jos taip pat labai įdomios. Ant pečių užmestas šalis atrodo kaip laisvai krintantis švarkelis (o tai reiškia - menas :), o ir maudymosi kostiumas puikiai sutvarko šią atvirą palaidinę. Galiausiai tie jukūs batukai. Na, tikrai nuostabūs, kodėl dar niekada jų nenaudojau savo deriniuose?
Tad visu greičiu į spintą ^^

ba cd ba cd

O pabaigai liko įįįįspūdingas pluoštas penketuko išvengusių derinių...
Žavūs ir elegantiški, plevenantys ir tvirtai žengiantys per MA džiungles. O svarbiausia - visi su savitu braižu ir drąsiai priimtais įvairių stilių, pasiūlytų aprangos kodų ar išskirtinių drabužių iššūkius.

Labai didžiuojuosi visas jus kasdien lankydama ;)

.Rolina.
Dione
Dj-Kornelija
Doleda
Džesy
G-Tija
Kentė
Kristė
Liamba ir Justas
Liepa_
Mila9
Myliukassss
Monė
Renesmee1
Rovi
Vyshnia.
Tiek šįkart iš manęs.
Gražios dienos, nepamirškite, jog šiandien startuos naujas forumo konkursas ;)

Gal bus kas įdomaus :)

- Lunalight

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.