2015 m. sausio 26 d., pirmadienis

Derinių top5, sausio 19-25 d.

Gerą dieną, mielosios,

nors tiesą pasakius šiandien (be jokių abejonių) buvo blogiausia Lunos diena šiais metais. Tad nepykite, jei aprašymai neišplauks labai išsamūs ar originalūs...

Bet kuriuo atveju pristatau dar vieną savaitę Forbes klubo panelių profiliuose. 
O ji buvo tikrai pašėlusi ir kupina persirenginėjimo, kurį ne visada buvo įmanoma, ar užteko jėgų, sekti. Taip pat turiu pridurti, jog ima griaužti šioks toks kirminėlis, jog vienos merginos ima tapti nuolatinėmis šios skilties viešniomis, o kitos dar neturėjo progos pasidžiaugti savuoju vardu čia. 
Turiu mintį kaip tai taisyti, tačiau nesu tikra, jog pakaks tam parako.

Vajei... darausi tikra vaitoklė, geriau greičiau ir tiesiau prie derinių!




Paprastumas. Jūra. Vėjas. Minimalizmas. 
Tai lekioja tarp šio derinio drabužių klosčių, tykiai dzinksi auskaruose, plevena išsipešusiose kasos sruogose. Labiausiai visą šią išsakytą "poeziją" pabrėžia palaidinė ir jos rankovės. Tokios romantiškos ir tuo pačiu taip puikiai kuriančios griežtokos jūreiviškos uniformos siluetą. Taip pat papildomus palankumo taškus gauna papuošalai - kaip jų mažai ir tuo pačiu gana daug. Apyrankė ant kulkšnies tokia užsislėpusi ir žaisminga. Auskarai neatsilieka, o vėrinys tarsi patvirtina ir sulipdo į krūvą tą gaivią jūreivišką atmosferą, kuri be to inkariuko nebūtų tokia išjausta. 














Pagal Vivės vakarėlio tematiką kurtas derinys, kurio pagrindinis pliusas tai, jog pirmiausia jis mane tiesiog nudžiugino savo nuostabumo, o tik po to supratau, kad jis tematinis ^^ Manau, tai labai gerai. 
Net negalėčiau išskirti, kas jame man patinka labiausiai. Be abejo, galėčiau duoti automatinį atsakymą - paltas, tačiau nemanau, kad tai būtų tiesa. 
Tas spalvų išbarstymas apjungiant į vieną šaltį, tie audinių raštai tarp kikenančios paaugliukės ir senyvos tetos supamojioje kėdėje. Ta MJ skrybėlė ir kniedžių-grandinėlių smulkybė. Viskas puiku. Viskas taip sava, kuria tokią ryškią asmenybę, kurią belieka užpildyti tinkamu turiniu pradedant Hemingvėjumi ir "Anthrax" ^^













Grįžtam prie jūros ir saulės. Kalendoriui paskelbus pusiaužiemį manasis savaitės derinių folderis užsipildė vasaros spalvomis. Ir šis derinys buvo pirmasis tarp tokių. Nerūpestingas ir tuo pačiu pasiruošęs užkariauti... mažių mažiausiai keletą vaikinų ir visas geriausių pramogų vieteles :)) 
Kaip ir Liepa, Mila atsisakė papuošalų ir tai tapo (mano akimis) dideliu derinio pliusu. Žinoma, derinio vinis - arbūziniai šortai, kurie kuria vėjavaikės pramogautojos įvaizdį ir kai prieš nosį visas naujas, atsakingas pusmetis, labai malonu bent akimirką tokia pasijusti ir paguosti save, jog tos dienos dar ateis. Tereikia gerai padirbėti ir laikas eis greičiau. 














Vėl kitas kraštutinumas. Storma pasirinko metalą ir odą maskuoti mokykline uniforma. O tokie žaidimai Lunai visada patinka ^^ Ypač taip profesionaliai sužaisti. Ką itin pabrėžtinai išgirsčiau, tai švelnesnes nei visiškas maksimumas tatuiruotes-chna. Jos tarsi taip pat nori pasislėpti, tačiau labai elegantiškai trykšta, regis, iš pačios Stormos vidaus ir man tai atrodo kiek magiška. Kiek raganiška. Geriausia prasme. Taip pat derinyje labai puikiai atrodo ši naujoji šukuosena, kuri jau turėtų būti įgrįsusi (šiomis dienomis), tačiau čia net nesusivoki ką matai, nes ji įgavusi visiškai kitokį amplua ir puikiai jį išpildžiusi. Na, tačiau kaip bebūtų mielumo viršūnė čia - strazdanos ir jokie kiti kieti daikčiukai prieš jas šiuo atveju neturi šansų :) 














Ar Jūs taip pat, kaip ir aš nenumaldomai užsinorite mėtinių ledų, bežiūrėdamos į šį Vyshnios derinį? ^^ Žinau, jog jau kartojau šį būdvardį kelis kartus šiame įraše, tačiau vėl dvelkia gaiva. Tas kaspinas po kaklu toks įžūliai moksliukiškas, o visa kita taip žaisminga, smagu, o aukštakulniai bei plaukai tokie koketiški, jog  bendras vaizdas vėl stebina suderintais nesuderimamumais :) Be to akių makiažas čia taip pat nusipelno atskiros pastraipos - toks nematytas, toks spindintis. Puikių puikiausiai atrodo ;) 












.Austė.
Dak0ta
deco
Dj-Kornelija
Kristale
Marusia
Mishel
Modema
Renesmee1
.Rolina.
Tiko
Tikiuosi jūsiškis pirmadienis buvo daug geresnis, tad ir visa savaitė nusimato daaaug šviesesnė nei maniškė. Tegul kojytės neša jus tvirtai ir sklandžiai, klastuoliškais šios žiemos keliais ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.