2015 m. balandžio 27 d., pirmadienis

Derinių top5, balandžio 20-26 d.

Labas vakaras, gerbiamos skaitytojos!

Ši savaitė nebuvo viena iš prasčiausių. Mūsų mielosios Forbes klubo narės pažėrė nemenką šusnį nuostabių derinių. Taip pat, šią savaitę, žaidimo kūrėjai pamalonino mūsų drabužines naujais apdarais, nes žaidime pasirodė naujasis žaidimas - pavasariniai purslai. Buvo smagu stebėti merginas derinančias naujus drabužius su senais, taip išgaudamos puikius derinius.

Kviečiu žvilgtelėti į šios savaitės TOP5:



Ar jūs matote tą patį ką ir aš? Taip, suknelė įgavo visiškai kitokią formą prisidėjus šiai skarai!

Puiki idėja atrestauruoti senąjį drabužį naujuoju. Skara yra skirta užstoti panelės koją, bet Angel-a pamatė ir kitokią galimybę ja panaudoti, šaunu! Plius, šis diržas tikrai suteikia pilnos suknelės vaizdą, už tai pilnai galiu pagirti Angel-ą.

Mane visados žavėjo pastelinės spalvos, o šiame derinyje jų nemažai. Užmeskite akį į šią elegantišką skrybėlę. Puikus pasirinkimas! Skrybėlė suteikia tam tikro moteriško žavumo, argi klystu?

Man patinka auksiniai aksesuarai derinyje. Prie šių aprangoje vyraujančių spalvų šie papuošalai pasirinkti tinkamai

Gėlių krepšelis, ak, tai tokia žavi smulkmena, bet iškart, bent jau man, sukelia pavasarišką atmosferą.





Latti-Viva


Savotiškas laisvalaikio tipo derinys!

Negaliu atsižiūrėti į šio derinio veidą. Makiažas tikrai ryškus, bet nei vieną minutę nesudvejojau juo, jis puikiai čia tinka.

Pavasariškas fonas, vasarinė apranga ir šis mielas šunytis, Latti, puikiai sužaista! Bendras vaizdas labai dailus. Šuo gana mielas akcentas šiame derinyje, bet jis tikrai neužgožia savo šeimininkės. Šaunus pasirinkimas neapkrauti kojų kokiomis chna ar tiesiog neuždėti sijono, nes šuo būtų užstojęs ir visko atrodytų per daug, o dabar - kaip tik!

Drabužių raštai tarpusavyje turi kažką bendro. Tie pasikartojantys fragmentai suteikia savotiško žavesio deriniui.

Bet sugrįžtant prie viršutinės srities, galiu pagirti ir pasirinkimą dėl šukuosenos. Iškarpyta šukuosena žiūrisi dailiai, taip pat įpučia žaismingumo gyslelę į bendrą vaizdą. Derinys man patinka ir savo tatuiruotėmis, šie rausvos spalvos kūno papuošimai neabejotinai čia tinka.





Mishel



Na, o šis Mishel derinys atitinka ankstyvo pavasario vaizdą, kurio metu šaltas oras palieka mus ir į "trasą" sugrįžta šiltasis.

Labai dailiai pritaikyta viena iš naujųjų mums suteiktų pozų, tiesa? Stačiai pastatytos kojos ir šis sijonas, tikra šviežiena mūsų kasdienybei.

Dailūs raštai ant sijono, kepurės ir švarkelio suteikia deriniui žaismingumo. Įsivaizduokite derinį be jų, juk būtų nuobodu!

Tulpės kyšančios iš už krepšio.. ar man vienintelei šios gėlės simbolizuoja pavasarį? Šie spalvoti augalai tikrai prideda tos pavasarinės nuotaikos ir šiltų orų į bendrą vaizdą.

Viršutinė derinio dalis nepalieka abejingų. Juodi plaukai puikiai tinka visam deriniui, jie neiššaukiantys, paprasti, tas paprastumas mane ir žavi. Taip pat ir makiažas, dailūs rausvi atspalviai. Žavu!




Dione


Vaje, koks mielas ir jaukus derinys!

Net netikėjau, kad ši šypsena, kartu su plaukais, gali suteikti tokį šiltą vaizdą. Rodos, kad Dione tiesiog spinduliuoja gera nuotaika ir be abejo bando užkrėsti ja ir kitus.

Prie suknelės nėra ką ir be pridurti, paprasta, bet neprasta. Spalvos tarpusavyje deri, šalia esanti rankinė pataikyta į dešimtuką, atspalviai vienodi! Net diržo rudas atspalvis, berods, lygiai toks pat kaip ir rankinės dalies.

Kaip galima pastebėti, derinyje vyrauja pagrindinės kelios spalvos, bet štai, žvilgtelėjus į viršutinę derinio dalį galima išvysti besipuikuojančią melsvą gėlę. Argi nepuiki mintis mestelti į derinį kitokio atspalvio akcentą?

Papuošalai ir aksesuarai parinkti tinkamai, nėra jokio chaoso žiūrint į juos, viskas paprasta ir dailu. Labai patinka! ^^




Mila9


Ir štai mūsų Milos derinys pagaliau išvydo top penketuką! Visados besigrumianti mano galvoje su kitomis merginomis Mila užleisdavo vietą kitoms, bet šįkart metas aptarti ir jos dailųjį derinuką.

Gal šiek tiek mokyklinio stiliaus, be taip pat ir kasdieniškas derinys.

Pirmasis dalykas kritęs į akis, garbanos. Šios puikiai sutvarkytos blondiniškos garbanos, vaje, kaip man jos patinka! O šiame derinyje žiūrisi tikrai neprastai.

Įdomus sprendimas uždengti šios palaidinės dalį su liemene. Tai paįvairina bendrą vaizdą ir suteikia jaukumo jam.

Kitas, man labai patikęs dalykas yra kojinės. Ne kiekviena mergina naudoja jas, tad pamatyti šias derinyje gana smagu. Nors kojinės ir juodos, šios derinyje atrodo jaunatviškai ir žaismingai.

Manau, kad neviena aš laikau šią rankinę miela. Žvilgtelėkit į kaspinėlį esantį ant jos, argi tai nemiela? Apskritai visas Milos derinys labai malonus akiai. Betrūksta knygos rankoje ir pirmyn į mokyklą!



Tai tiek žinių šį pirmadienį iš manęs bei merginų derinių,
linkiu gražios savaitės pradžios bei linksmų paskutinių balandžio mėnesio dienų!


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.