2015 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Forbių savaitės "Panorama" (12)

Labas-labutėlaitis, visiems!

Jei praeitą savaitę blog'o veiklą išderino nauja kolekcija, tai šią - Velykinis šurmulys.
Tikiuosi visos pasidžiaugėte šeimos šiluma, mėgiamomis tradicijomis bei tingiomis, gaiviomis atostogomis. O dabar kviečiame pabandyti pažvelgti į praėjusią savaitę Forbių akimis.

Newa
Svarbiausia naujiena - nauja narė! Kartais manau, kad iš šalies mūsų atsinaujinimai turėtų atrodyti labai jau dažni, tačiau taip jau susiklosto aplinkybės. Tad šįkart sveikiname prie klubo prisijungus panelę Newa.

O kartu su ja ir dar kartuką su praėjusiu gimtadienių mūsų mielą .Melany. :)) Tikiuosi apturėjai smagią ir linksmą šventę ;) 

Na, o forume konkurse "Kelnių diena" vėl sužibėjo mūsų .Rolinukas. Kieta ir tvirta ranka ji renkasi smaragdus :D Tuo ir džiaugiamės ^^

.Rolina. "Kelnių dienoje" :) 







"Panoramos" paprastai užbaigiamos apklausų rezultatais. Šįkart negailestingai palikau jus su trumpam aktyvuota, kvaila, balandžio 1-osios apklausa. Atsiprašau dėl to. Tačiau buvo be galo smagu sužinoti, kad ne viena Luna įsivaizduoja esanti talentinga ir žavi roko žvaigždė, kiekvieną kartą klausydama mėgstamų dainų :D

Labai svarbus įvykis blog'o istorijoje buvo klubo narių aprašymų paskelbimas skiltyje "Forbes club narės". Gavosi nepaprastai šauni Velykinė dovana mūsų merginoms ir mums pačioms ^^ 

Iš tiesų noriu pasinaudoti proga ir padėkoti už visus tuos nuostabius komentarus, tą nuoširdų spurdėjimą ir sujudimą klubo pokalbiuose, dėl kurio ir verta vystyti šį... projektą :) 

Vis dėlto, lygiai taip pat naudodamasi proga ir kieta Lunos padėtimi, pranešu, kad Luna, kaip blog'o rašytoja, ima akademines atostogas. Atėjo laikas sutramdyti tą visada už visa kita stipresnį norą rašyti jums ir imtis rimtų darbų, kurių našta jau per sunki. Net neabejoju, kad greitu laiku sulauksite nepaprastai smagių ir su nauju polėkiu parašytų įrašų iš Kittie ir Vyshnios. ^^ O gal pokytis nebus toks pastebimas ir blog'as kuo puikiausiai gyvens kaip gyvenęs ;) 

Tad dar kartą. Apklausos rezultatai:


Ir geros nuotaikos!

P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti Lunai arba Liambai
(spausti ant vardų^^) 

2 komentarai:

  1. Labai gaila, kad išeini:( Na bet tikiuosi grįši, ir greit:) Ačiū už puikius mmm...na kaip čia pasakius...straipsniukus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip kartais norėtusi pas jus pabūti...Jūs tokios fainos! Jei nors sekundei atsirastu laisva vieta tai turbūt lėkčiau pas jus kaip viesulas. Bet vat niekada ta sekundė neatsiranda ( nors nepamatoma man) na galiu tik pavydėti tokiam nuostabiam klubui

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.