2015 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (15)


Šiandien ir vėl atėjo diena, skirta Forbių klubo savaitės įvykių apžvalgai ir tikiu, kad visoms baisiai smalsu, ką forbietės nuveikė šį kartą gero, tad skubu dalintis naujienomis, kurių šią savaitę išties nemažai.

Taigi, kaip jau tapo įprasta, pradėkime apžvalgą nuo vakarėlių, kuriuos šią savaitę surengė net dvi mūsų mylimos kolegės - eimantele ir Lunalight.

Pirmasis vakarėlis, kurį šventėme penktadienį, vyko pas eimantelę ir Andrių.
Tikriausiai visų pirma reikėtų paminėti tai, kas man labiausiai įsiminė eimantelės vakarėlyje. O tai buvo neeilinė ir nenuvalkiota vakarėlio tema, pasiūlyta svečiams - senmergės ir našlės. Pripažinkime, tokios keistos temos dar nebuvo regėjusi visa MA, sudėjus visus karnavalus, angelus, velnius ir dar bala žino ką, kartu. Tačiau tai, kas mums keista ar neįprasta, kaip taisyklė, ir žavi mus labiausiai. Todėl į eimantelės vakarėlį sugužėjo tikrai iki šiol nematyto masto našlių ir senmergių būrys. O tai turėjo būti tikras išbandymas vargšui Andriui. Tačiau užbėgsiu įvykiams už akių ir pasakysiu, kad vis dėl to, vakarėlio pabaigoje, Andrius įteikė savo išrinktajai sužadėtuvių žiedą, ir visos senmergės grįžo pas savo kates, o juodosios našlės - ieškoti kitų aukų.
Iš kairės: Mishel, Auksutė10, Andrius, eimantele ir G-Tija
Taip pat, vertėtų paminėti ir tai, kad eimantele įamžino savo sužadėtuves iš anksto sumąstytu scenarijumi: svečių atvykimas su brangiausiais automobiliais/karietomis, dovanų teikimas, pozavimas nuotraukoms, o galiausiai - garsus, triukšmingas vakarėlio šventimas. Nepatikėsit, tačiau ši mintis puikiai išpildyta, visas nuotraukas rasite eimanteles galerijoje, jos nuosekliai sudėliotos, todėl nesunkiai pamatysite tai, apie ką aš ir rašiau ^^
Tikimės, kad ir pačiai eimantelei tai buvo smagus ir per daug nenuvarginęs vakaras :)



O kitą dieną, šeštadienį, forbietės atsigavo po eimanteles šventės ir visos nekantriai nubildėjo į  Lunalight ir Sirijaus sužadėtuvių vakarėlį.
Tas, kas bent kiek pažįsta Luną, galėjo tikėtis, kad vakarėlio atmosfera bus be galo jauki ir rami, kaip ir pati Luna žadėjo, su nedideliu skaičiumi svečių. O tai reiškia tik vieną - begalinę laisvę pokalbių kambaryje, kurią, bent jau Liamba, puikiai išnaudojo su dar keliais žmonėmis visas aštuonias vakarėlio valandas. Tiesa, pačioje vakarėlio pradžioje kažkur buvau nuklydusi, todėl praleidau dalį nuotraukų "gaminimo". Pasirodo, ir Luna buvo sumąsčiusi šį tą neeilinio ir įdomaus - temines fotografijas. Tai buvo puikus siurprizas HP ir HIM'ų gerbėjoms. Vėlgi, apie ką aš čia kalbu, kas nesuprantate, rasite Lunos galerijoje ;D
Ir negaliu dar kartą nepagirti Lunos už puikiai atrinktą pažįstamą (ar bent žinomą) MA kompaniją. Ačiū už smagų ir jaukų vakarą, Luna ^^
Iš kairės: Kittie, Vyshnia.,Forbela, Liamba, Sirijus ir Lunalight
Beje, atskleisiu jums, mieli skaitytojai, mažą paslaptį - Luna pati jau yra paruošusi atskirą įrašą apie savo sužadėtuvių vakarėlį, kurį rasite mūsų blog'e ateinančiomis artimiausiomis dienomis. Todėl apie jos vakarėlį, jei nepyksite, per daug nesiplėsiu, kad vėliau nesikartotų tos pačios mintys :)
Ir, Luna, visi vakarėlio dalyviai dar kartą kelia po nykštį:
Iš tiesų buvo klasiškas vakarėlis ir jis tikrai nusipelnė visų iki šiol gautų pagyrų ir netgi dar daugiau ^^ Abejoju, ar greitu metu turėsime vakarėlį, panašų į tavo.



O, kalbant apie panašumus ir kopijavimą, juos skiria labai maža ir menkutė linija, kurią laisvai galima peržengti net to ir pačiam nepastebint. Tačiau, žinokit, tokie panašumai akivaizdūs jūsų skaitytojoms ir mums pačioms. 
Iki šiol į visus blog'us, kurie akivaizdžiai semiasi iš mūsų idėjų, numodavom ranka ir tarpusavyje nepiktai pasijuokdavome, tačiau tai, ką išvydome Grožio Paukštyčių blog'e, apstulbino, o asmeniškame šio blog'o rašytojos, Dominykos, blog'e - "Laifgouzon" išvysti įrašai, supykdė ne tik Luną, bet abejingų šiame reikale nepaliko ir kitų forbiečių bei mūsų blog'o ištikimiausių lankytojų, kurios nepatingėjo perskaityti šio Lunos įrašo.

Tačiau, kol ir vėl nepasipylė pikti komentarai Dominykos adresu, noriu pasidžiaugti iš kažkur atsiradusia šios mergaitės sąžine ir morale. Šiandien ryte radau mane pradžiuginusią Forbelos žinutę, kurioje ji skelbė, kad ir mūsų blog'o (dar prieš kelias dienas buvo ištrinti Lunos asmeninio blog'o "Ežiukas-rūke" įrašai iš "Laifgouzon") kopijuoti įrašai yra ištrinti iš Paukštyčių blog'o ^^
Už tai net nežinau kam dėkoti...tikriausiai, pirmiausia, Jums, mieli skaitytojai, už parodytą vienybę Beauty Lipss Girl profilyje ir už visus komentarus, kuriuos jai rašėte. Taip pat Forbelai, kuri perėmė asmeninių žinučių rašymą šiai mergaitei, kai ji mums su Luna uždėjo ignorus, nepalikdama galimybės susisiekti. Ir, galiausiai, dėkui tau, Dominyka, kad po ilgų dvejonių ištrynei visus įrašus tiek iš "Laifgouzon", tiek iš "Grožio Paukštės" blog'ų.

Taip pat, po šių blog'ų ištrynimo, Luna gavo štai tokią žinutę iš Grožio Paukštyčių prezidentės:
Pabandysiu trumpai ir aiškiai pavaizduoti buvusias Lunos ir Liambos reakcijas, atsakančias į šią žinutę, kai jau pritrūksta žodžių:
 
Taigi, mielos Grožio Paukštytės, nuoširdžiai linkime jums kuo daugiau pasitikėjimo savimi, kuo daugiau savų idėjų ir kuo dažniau jus aplankančio įkvėpimo.
Mes tikime, kad jūs galite daug daugiau, nei vien tik kopijuoti kažkieno mintis. Jei tik panorėsite, tikrai galėsite sukurti kažką įdomesnio ir originalesnio. Sėkmės!
 Ir dar kartą dėkojame už ištrintus įrašus :)


eimantele "Spalvų mozaika" konkurse
O! Ir per visus šiuos karštus įvykius vos nepamiršau apžvelgti forumo konkurso. Atleiskit už šį išsiblaškymą. 
Vakar forume pasibaigė konkursas pavadinimu "Spalvų mozaika". Šį kartą iš visų dalyvavusių konkurse forbiečių, tik viena eimantele tradiciškai pateko į laimėtojų devintuką ir susišlavė 100 žalių akmenukų sau į kišenę. Taip ir toliau, eimantele! Bent jau man, nežmoniškai smagu, kad ji kaskart sukuria idealiai temą atspindinčius derinius ir pelnytai užima prizines vietas, ko nepasakyčiau apie kitas dalyves. Juk kiekviena gali užmaukšlinti ant lėlės spalvotą suknią per daug nieko nederindama. O štai čia - aukštasis pilotažas ^^
P.S. Šiandien(04.30) Angel-a pranešė, kad taip pat laimėjo 100 smaragdų už savo konkursinį derinį ^^ Siunčiame ir jai šilčiausius ir didžiausius sveikinimus. Šaunuolė!





Taip pat, šią savaitę blog'e turėjome šiokių tokių pasikeitimų, kuriuos jau visos pastebėjote - atnaujinome pagrindinį blog'o paveikslėlį, kadangi to reikalavo pasikeitusi rašytojų komanda, o ir tiek naujų drabužių gavome, kad būtų tikra nuodėmė jų nepademonstruoti ir blog'o pradiniame paveiksliuke :D
Iš kairės: Liamba, Vyshnia., Kittie, Forbela ir Lunalight



Ir, paskutinis dalykas, kuris liko neaprašytas "Panoramoje"...taip, teisingai, forumo akcijų-atrakcijų reikaliukai. Deja, bet šį kartą nieko įdomaus ir verto dėmesio neatkapsčiau, tačiau prisiminkim senesnę KašmyroMafijos žinutę:
Taigi, tikriausiai visoms labai įdomu, kas čia bus per naujas žaidimo tipas, kaip ir man. Aš tikiuosi, kad tai bus kažkas panašaus į teleporterį. Kad tai bus žaidimas, paremtas loginiu mąstymu ir smaragdais, o ne safyrais. Tačiau, tikriausiai, tai ir liks tik svajuko dramblionėmis. Ech.
Bet vieną kartą toks protingas dėdė pasakė, kad: "Didžio svajotojo svajonės išsipildo su kaupu." Todėl nebijokime svajoti ^^

Šį vakarą su jumis naujienomis ir mintimis dalijosi:
Labanakt!


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.