2015 m. balandžio 15 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (13)


Laba diena, mūsų nuostabūs ir mieli skaitytojai!

Prieš pradedant įrašą ir aptariant aktualiausius Forbių savaitės įvykius, turiu pasakyti, kad su jumis šį kartą (ir artimiausioje ateityje) sveikinasi ne Luna, kaip buvo įprasta, o Liamba.

Jau visos žinote, tačiau pasikartosiu, kad Luna nuo blog‘o rašymo pasiėmė trumpučių atostogų, todėl aš turėsiu progą išbandyti naują amplua šiame blog'e  – perimsiu visas neseniai Lunos rašytas rubrikas. Niekam ne paslaptis, kad iki šiol Luna buvo pagrindinė įrašų rašytoja, o Liambos arkliuku tebuvo photoshop‘as. Tačiau, tikiuosi, kad dabar, laikinai pasitraukus mūsų pagrindinei rašytojai, nesudirbsiu įrašų kokybės bei blog‘o peržiūrų skaičiaus. Nes faktai byloja patys už save tai, kad Luna yra nepamainoma savo srityje – rašyme.  Ir be jokių abejonių jos plunksnos labai trūks šiame blog‘e.

Tačiau, mieli skaitytojai, per daug neliūdėkite, nes, kaip jau matėte ir įsitikinote patys, prie mūsų dviejų, į rašytojų komandą prisijungė dar du nauji žmonės su naujomis idėjomis, su didžiuliu įkvėpimu ir polėkiu. Taip, tai Kittie ir Vyshnia. Palinkėkime joms neišblėstančio kūrybiškumo, originalių idėjų ir niekada, niekada nesibaigiančios fantazijos :)

Taip pat, dar kartelį norėčiau pasidžiaugti savaitgalį buvusiu blog'o 100-uoju įrašu ^^ Didelis ačiū visoms, kad domitės blog‘u, kad užduodate mums klausimus, kad nepatingit įvertinti įrašų dėliodamos reakcijose varneles, ačiū ir už tai, kad  pačios tampate mums įkvėpimu.  O pats didžiausias ačiū už vis didėjantį blog'o peržiūrų skaičių! Bent jau man, tai yra kuo tikriausias varikliukas, kuris neleidžia užmigti, o verčia vis judėti į priekį ir tik į priekį ^^


Taigi, štai taip linksmai, tiesiai per aplinkui, keliaujame galiausiai prie klubo reikalų^^


Po vieno savaitgalio pertraukos be jokio klubietės vakarėlio, šį savaitgalį Forbes klubo merginos turėjo progą ir vėl pasidžiaugti saviškių sužadėtuvėmis. Šį kartą mus į savo sužadėtuvių šventę kvietė Monė ir Gideonas.

Atvirkščiai nei šį savaitgalį vykusių kitų sužadėtuvių vakarėlių, Monės vakarėlis, palyginus, buvo gana kuklus, tik su 300-ais svečių. Dėl to atmosfera vakarėlyje buvo puiki, visos buvo draugiškai nusiteikusios ir gyrė Monę už tokį sumanų kiekį pakviestų žmonių.

Taip pat Monę galima būtų pagirti ir už sumaniai išnaudotą visą vakarėlio erdvę. Naktinis parko fonas atrodė išties įspūdingai, prabangiai, subtiliai bei skoningai. O aplinką dar labiau papildė eleganciją ir rafinuotumą skleidžiančios mūsų damos.
Iš kairės: Gideonas, Forbela ir Monė

Vakarinė Monės vakarėlio dalis persikėlė prie jūros, čia aplinka tapo kiek labiau šventiškesne ir smagesne. Merginos persirengė bikiniais, aplinkui žėrėjo girliandos, jūros ošimas susimaišė su gitarų ir būgnų skambesiu, o pilnas mėnulis su žvaigždėtu dangumi kūrė jaukią ir malonią aplinką.
Iš kairės: SunnyBunny, Gideonas, Rovi, Monė ir Dak0ta
Praūžus Monės vakarėliui, dabar visos su nekantrumu lauksime ir vestuvių šventės ^^



eimantele's derinys "Paslaptinga užsienietė" konkurse
Pirmą kartą per  "Panoramos" gyvavimą, pasibaigė net du forume rengiami konkursai - "Paslaptinga užsienietė" ir "Melagių diena".

Konkurse "Paslaptinga užsienietė" iš trijų mūsų dalyvavusių merginų, prizą išsikovojo tik viena eimantele. Didžiausi sveikinimai jai!

O šiandien pasibaigusiame konkurse "Melagių diena" Forbes club merginoms sekėsi itin gerai, iš keturių dalyvių, visos keturios ir laimėjo prizus(eimantele, .Rolina., Liamba), o .Melany. netgi užėmė pirmąją vietą, sveikinimai jai ^^
Visos keturios tariame didelį AČIŪ visoms, kurios  nepašykštėjo mums balsų!^^




 Tataigi, 13-ame "Panoramos" įraše naujienų, nutikusių pas forbietes šią savaitę tik tiek, todėl leisiu nukrypti sau dar truputį į lankas, kitaip sakant, į forumo valdas,  ir parodyti, ką naujo, galbūt dar kai kam ir nematyto, suradau "Akcijų" temoje.



Beliko tik sulaukti šio naujo rengiamo projekto ir įvertinti pačioms, ar tai gera kūrėjų mintis, ar, visgi, ne. Forbes club merginos bandė spėlioti, kad dėl šio sumanymo gali būti panaikinta kasdien prisijungus nemokamai gaunama pinigų suma ir, galiausiai, penktą dieną, gaunama energija. Tačiau tai gali būti ir puikus "Mados mašinos" ir "Laimingųjų kortų" mini žaidimų papildymas ^^ O kaip iš tiesų bus, pamatysime tik atsiradus šiai naujienai.

Gražios Jums trečiadienio popietės ir geros likusios savaitės. Iki greito!

 P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

5 komentarai:

  1. Labai puikus jūsų blogas! Seku čia esančias naujienas ir įrašus, labai įdomiai ir smagiai rašot :) Linkiu taip ir toliau stengtis! <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Graffita! :) Labai malonu sulaukti štai tokių komentarų ^^

      Panaikinti
  2. Jau nežinau, kiek laiko, vis neištaikau progos jūsų paliaupsinti. :D Tikriausiai šis įrašas bus lemtingas.. :D
    Na, merginos jums tik ir glostyti galvas pusdienį. ^^ Kadangi, pirmuosius blog'o įrašus perskaičiau smarkiai pavėluotai, man leistina pagirti pačią idėją. Ir ryžtą jai įgyvendinti.
    Be proto puiku, jog yra toks aktyvus, savitas, visom prasmėm aktualus ir originalumo nestokojantis blog'as, tikrai labai džiugu! :)
    Visos savyje nešiojatės 'rašytojo' gyselę, nes dar nebuvo tokio įrašo, kuris verstų nusižiovauti ar greičiau akimis permesti tekstą. Šitokioj galybėj pranešimų tai - didžiuotis verčiantis pasiekimas. :)

    Luna, gerai praleisk laiką ir aišku, laukiame tavęs grįžtant, pasisėmusios naujų idėjų bei kupinos įkvėpimo! Pasiilgsim. ^^
    O likusiom trim rašytojom patys šilčiausi linkėjimai ir skatinantis rankos paspaudimas. ^^
    Sėkmės kūrybiniame procese!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai dėkojam, Mirseta, už tokį išsamų, mielą, šiltą komentarą ir visus palinkėjimus^^
      Itin smagu, kad su laiku išlenda slapti pastovūs blog'o skaitytojai... mane visad domino, kurios MA žaidėjos čia lankosi ;D
      Ačiū dar kartą! ^^

      Panaikinti
  3. Dievinu jūsų klubą :3 beto labai fainas blogas ... tikrai labai daug pastangų!
    Norėčiau į jūsų kluba !
    SIIMU

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.