2015 m. balandžio 20 d., pirmadienis

Derinių top5, balandžio 13-19 d.

Sveikas, pirmadieni ir sveikos, mūsų blog'o skaitytojos!

Šią savaitę kūrėjai palepino mus savo naujai sukurtomis pozomis. Manau, kad ne man vienai smagu žvilgtelti į derinius, kurie yra išties kitokie, negu visados. Stačiai pastatytos kojos ir užlenkta ranka, štai ko trūko mūsų kasdienybėje!

Taip pat, kaip jau ir buvo minėta, nuo šiol panelių kūnai atrodo kiek kitaip. Nebėra sulenkimų žymių, o ir pačiame kūne spalvų perėjimas šiek tiek švelnesnis. Kad ir kaip bebūčiau pripratusi prie senojo lėlės kūno, nuo šiol teks priprasti prie šio.

Užsikalbėjau apie žaidimo atnaujinimus.. galbūt dabar derėtų užmesti akį link TOP5 derinių įvertinimo? 




Štai apie ką kalbu! Kitokia rankų poza atrodo labaaai įdomiai, tikras aprangos paįvairinimas!

Šis apsiaustas atrodo prabangiai, o plevėsuojanti skarelė nuo jo tikrai neatsilieka. Karališkos garbanos (taip, jos man karališkos, nes visur ir visada atrodo tobulai) ir jų pereinančios spalvos, mmm, tikra svajonė būtų turėti tokius plaukus. 

Puikus sprendimas pasirinkti šį kostiumėlį kaip rūbą "po apačia". Atrodo elegantiškai ir puošniai.

Basutės sujungtos su kojų apyrankėmis, naujas išradimas. Nebepajėgiu įsivaizduoti kitokių batų čia, pataikyta tiesiai į dešimtuką, lengva, stilinga, spalvos dera, nuostabu!





Laisvalaikio stiliaus derinys kvepiantis pavasariu!

Visų pirma, noriu pagirti už pasirinkimą mestelti į derinį ryškių spalvų. Ši rankinė su šuniuku tikrai derinasi prie vyšninės spalvos palaidinės ir basučių juostelių. Taip, taip, Tiko apgalvojo viską ir pasirinko basutes puikiai tinkančias pavasariško stiliaus deriniui.

Nuo pečių nuslinkęs švarkelis žavi ir visados žavėjo, iš kaip gi jūs sugebat panaudot šį taip dailiai? Vyšniai tas niekada nesigavo, tad galiu tik pavydėti tokių derinimo galių.

Kelnės! Šios laisvos kelnytės skirtos būtent šiam deriniui. Jokios kitos čia taip smarkiai netiktų, neįsivaizduoju kitokio rūbo uždėtų ant kojų. 

Skara ant galvos čia labai tinka, tai aksesuaras, kurį naudoti išdrįsta ne kiekvienas, nes jis ne visur ir tinka, bet čia žiūrisi gerai. Dedu didelį liuksą ir fonui, puikiai tinkantis kartu su apranga! :)





Pabalusi oda, lengvai suraukti antakiai ir pastelinės spalvos, taip, tai  mūsų Deco!

Kaip sakiau Tiko, tą patį galiu pasakyti ir čia, spinduliuoji pavasariu! Šiame derinyje jis atsiskleidžia iš savo šiltosios pusės, na, o pas Tiko matėme atvirkštinį variantą.

Smagu, jog derinyje pasižymi ne vien juoda ir balta spalvos. Čia taip pat galima pamatyti rausvą spalvą. 

Labai puiki mintis paversti šią paprastą juodai rausvą suknelę į šiek tiek kitokią pridedant juodą sijoną po apačia. Tada įsivyrauja harmonija, pažvelgus į batus, galima pamatyti derinio "sutrumpinimą". Juoda ir ta rausva, pažiūri į viršutinę aprangos dalį, juoda ir rausva! Superinė mintis.

Kaklo papuošalas nepalieka krūtinės vienišos, taip ši kūno dalis pasidaro įdomesnė. 

Galiu teigti, jos Deco padarė puikų apsisprendimą neapkraunant šio lengvo derinio chna ir tatuiruotėmis. Jų čia yra tiek, kiek ir turi būti. Jei jų nebūtų, ko gero bendras vaizdas būtų lengvai nuobodesnis. Jos pagyvina visą vaizdą savimi, na, bet jei jų čia būtų per daug, šis derinys nebe atrodytų toks elegantiškas. Bet dabar viskas tiesiog puikiai! ^^





Ir kas gi čia? Plevėsuojantys Pokahontos plaukai? Sunny! 

 Šis paprastas derinukas patraukia mano akį dėl savo ryškių detalių. Kaip galima spręsti iš fono, Bunny taip pat vaizduoja bundantį pavasarį. Galiu pritarti jos pasirinkimui, šis derinys tam puikiai tinka!

Ryškiaspalvis švarkelis atkreipia dėmesį labiausiai. Malonu matyti šias spalvingas gėles ant Sunny pečių.

Masyvūs auskarai prideda linksmumo prie derinio nuotaikos, šauniai padirbėta!

O batai.. dėl batų mane tuoj pradės graužti moteriškas pavydas. Juose esantys metaliukai, juoda spalva ir smailus kulnas yra tai, kas šiam deriniui beproto tinka. Tinka dėl spalvų ir savo stiliaus, nuostabu! :)





Nė nežinau nuo ko pradėti girti šį derinį, jis man patinka visas, negaliu išskirti nė vienos detalės, negaliu apsispręsti, kam čia suteikus pirmenybę!

Odinė striukė ir akiniai nuo saulės, štai kokia mūsų Dakota šį kartą.

Viršus mėlynas, apačia geltona. Išties įdomus pasirinkimas. Puikiai visą šių dviejų spalvų derinį atmuša šviesios spalvos šukuosena.

Batukai be jokio aulo ir atlenktos kelnės, Dakota turi stiliaus gyslelę, puikiai jaučia spalvas ir sugeba sukurti tokį derinį! Apnuogintas pilvas vienas galbūt šitaip nesižiūrėtų, bet kai kartu ir plikos kulkšnys, Dakota, verti mane draugiškai pavydėti! 

Aišku, nepamirškim ir aksesuarų. Masyvūs auskarai tinka su panašios spalvos apyrankėmis, o juodi nagai taip pat neapvilia ir palieka nuostabų bendrą vaizdą.



Tikiuosi, kad mūsų merginos pasirodys lygiai taip pat šauniai ir kitą savaitę!

Linkiu gražaus vakaro,


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.