2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

Forbių savaitės "Panorama" (14)

Sveiki užsukę į 14-ąjį Forbių savaitės įrašą, mieli blog'o skaitytojai!

Štai ir vėl neapsakomai greitai prabėgo dar viena balandžio savaitė. Tik šiandiena kažkokia ypatinga...galbūt todėl, kad pasirodė saulė, atšilo orai, o gal tik man vienai taip džiugiau ir ramiau pasidarė, kadangi pagaliau atsikračiau dalelės darbų, kurie palengva tapo tikra našta. Ir jeigu nebūčiau užmetusi akies į savo darbų kalendorių, būčiau tikrai pamiršusi, kad šiandien jau trečiadienis ir pats metas apžvelgti savaitinius Forbes club įvykius.

Tačiau, per šią Forbių savaitę įvykių nebuvo gana daug, taigi, netempus gumos,  pradedam apžvalgą :)

Šį savaitgalį tarp daugyyybės kitų vakarėlių, mūsų R.E.D.A su sužadėtiniu Tomu sekmadienį taip pat surengė puikų vakarėlį, kuris šiuo metu "Mėnesio vakarėlio" reitinguose puikuojasi trečioje vietoje. Taigi, vien iš to galima spręsti, kad vakarėlis buvo tikrai vykęs ir ne veltui gavo tiek daug iškeltų į viršų nykščių.
Deja, aš, galima sakyti, nedalyvavau panelės R.E.D.A vakarėlyje, tik užbėgdavau pasižiūrėti, kaip sekasi misijos ir, jei spėdavau, jas vykdydavau kartu su kitomis. 
Tačiau, retkarčiais tekdavo užsukti ir į pokalbių kambarį, ten vis matydavau, kad vakarėlio dalyvėms išties smagu, visos darniai plepėdavo. O, po kiek laiko, prasidėjus panelės Leiridos vakarėliui, netgi užmačiau pokalbių kambaryje Redos savimeilę turėjusį paglostyti komentarą, kad jos vakarėlyje yra daug smagiau ir galima su visomis susišnekėti, nesistengiant perrėkti viena kitos. O tai, iš tiesų gan keista, nes svečių R.E.D.A turėjo prisikvietusi gan nemažai - virš 700, jei neklystu. Matyt, tuos svečius, prieš pakviesdama, dar "persijojo" dešimt kartų, kas yra tikrai pagirtina ^^
Iš kairės: Lunalight, Tomas, R.E.D.A ir Džesy
Kalbant apie išvaizdą: R.E.D.A savo teminiam vakarėliui pasirinko žemę siekiančias elegantiškas sukneles, kurios išties žaviai žiūrėjosi dailiai išpuoštoje salėje. Man labai patiko salės dekoracijos, tikras aukso viduriukas, nieko nei per daug, nei per mažai. Taip pat patiko ir tai, kad salėje nebuvo itin ryškių detalių, kurios atkreiptų į save dėmesį, taip R.E.D.A tarsi leido atsiskleisti visų jos šventėje buvusių svečių suknelių grožiui^^ 
Tikimės, kad vakarėlio kaltininkei jos vakarėlis nekainavo daug nervų (o šių tikrai reikėjo pleškinant nuotraukas, kurias galite pamatyti jos galerijoje) ir bent jau atsipirko gautomis dovanomis :)


Dak0ta konkurse "Svajinga romantikė"

Taip pat, pasibaigė dar vienas forumo konkursas "Svajinga romantikė", kuriame savo poziciją prizininkių devintuke iki pat galo išlaikė tik Dak0ta. Didžiausi ir šilčiausi sveikinimai jai!
O visa kita šiame "Svajinga romantikė" konkurse, bent jau man, labai kvepia konspiracija...










O, taip pat, šią savaitę turime net dvi naujas susižadėjėlių poreles ^^ Tai - MORE ir Robertas(nuotrauka kairėje) bei Kristė ir Vilhelmas(nuotrauka dešinėje).
Sveikinimai, mielosios!

Ir jūs tik pasižiūrėkite, kokios gražios ir charizmatiškos naujai iškeptos sužadėtinių poros ^^
Viena pora labai žaviai suderinusi plaukų spalvą, o kita - megztinius. Labai smagiai tai žiūrisi :)





Liamba šiuo metu, kaip ir neabejotinai kitos klubietės, trina rankas ir labai laukia naujų sužadėtuvių vakarėlių ^^


Dar, kaip ir per praeitą Forbių savaitės įrašą, norėčiau pasidalinti su jumis naujienomis, rastomis forume:

Taigi, kaip matote, šią savaitę jau sulauksime visų laukto teleporterio. Baisiai įdomu, ką kūrėjai paruošė mums šį kartą ^^ Gaila, tačiau dar nėra įkeltų naujų drabužių kodų į žaidimą... tačiau, kaip sakoma, kantrybė - dorybė, mielieji :D
Iki pasimatymo kitame įraše ;)
P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti LunaiLiambaiKittei arba Vyshniai! (spausti ant vardų^^)

2 komentarai:

  1. Negaliu patikėti... tai iš visų 30 lygį pasiekusių mūsų panelių tik viena liko nesusižadėjusi... Neįtikėtina! ir Smagu ^^

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.