2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Žaidžiame transformerius, arba kaip atrodytume su vyriškais bruožais

Sveiki!

Šį kartą, prieš pradedama rašyti įrašą, pirmiausia norėčiau padėkoti panelei Imusic už nuostabią, užkrečiančią idėją, kuri atgijo kaip naujas blog‘o įrašas. Pamaniau, kadangi ši Imusic mintis man labai patiko, sudomins ir jus, mieli blog‘o skaitytojai.
Taigi, žiūrim, ką šį kartą turim :D


Tataigi, ta genialioji Imusic mintis buvo pritaikyti vaikinų veido bruožus lėlėms. Sumanu, ar ne? Žinoma, tą galima padaryti tik per tam tikras programas, tokias kaip „Photoshop“ ir šis dalykas iš dalies liūdina, nes negalima uždėti vaikinų veido bruožų panelėms tiesiogiai žaidime. O, kaip žinia, žaidime mes lėlių veido bruožų turime labai mažai, tad, visos laukiame jų ne ką mažiau, nei naujų šukuosenų. O kai kūrėjai pagaliau suteikia galimybę „apsilankyti pas plastikos chirurgą“, nuvilia arba kainos, arba patys nauji veido bruožai.
Ir, ar niekada nesusimąstėte, kad nuo šiol veido bruožus pradės kurti visus kartu, kad jie derėtų tik tarpusavyje, o ne kartu su senais bruožais, kaip neseniai pasibaigusiame žaidime („Mados savaitė“), kuriame reikėjo rinkti tarpusavyje derančius veido bruožus? Kažkodėl man toks įtarimas kilo vien išgirdus tokį kūrėjų sumanymą. Juk norint turėti gražią, proporcingą marmūzę, reikia surinkti visas veido dalis, o tai atneša daugiau pelno, nei, tarkim, kokios nors vienos menkutės lūpos, ania?

Grįžtant prie šio įrašo temos, Luna kažkada minėjo, jog sužadėtinių drabužinėje galima rasti tokių drabužių, kuriuos norėtum persikelti ir į savo lėlės drabužinę. O nuo šiol užtikrintai bus galima sakyti, kad taip pat yra ir su sužadėtinių veido bruožais (ir netgi šukuosenom!). Manau, kad kiekviena skaitytoja atras bent vieną veido dalį, kurią norėtų turėti ir savo lėlės grožio salone, ne tik sužadėtinio...aš tikrai norėčiau turėti ir ne vieną ^^ 
 
Žemiau esančiuose paveikslėliuose dalinuosi receptu, kaip "išsikepti" būtent tokius lėlės veido bruožus, jei pritrūktumėte fantazijos. O veidų galima kurti ir labai daug kurti, keičiant tik vieną kurią nors veido dalį, tačiau visų veidų nerodysiu, tik kelis, kurie atrodo geriausiai ir man patiko labiausiai. Tiesa, kuriant veidą, antrą kartą tų pačių bruožų nenaudojau, todėl jų liko nepanaudotų labai mažai.
Kairiajame paveikslėlyje nurodžiau vaikinų veido dalis, kurios yra truputį perdarytos dešiniajam paveikslėlyje, tam, kad atrodytų proporcingiau, šiek tiek moteriškiau, uždėjus ant lėlių veidų.




Ties čia gal ir baikim, kol visai nesupanašėjom į įvairias ponias dautfajes :D

Iš pirmo žvilgsnio lėlės galbūt ir atrodo baisios kaip mano gyvenimas, tačiau makiažas gali viską kuo puikiausiai pataisyti. Juk ir mes lėles dažniausiai dažome tam, kad paslėptume įvairius veido bruožų trūkumus, taip? Retai kada rasi visiškai natūralią lėlę žaidime.
Taigi, noriu parodyti, kaip atrodytų tie patys veido bruožai, tik su truputėliu makiažo.
Štai taip, iš karto geresnis vaizdas^^
Bent jau man, labai patiko sužadėtinių lūpos, jos daug natūralesnės, nei lėlių, bet tuo pačiu ir gan putlios, gan moteriškos. Taip pat, pastebėjau, kad antakiai visai netinkami lėlei, kol jų nesusiaurini visomis galimomis kryptimis, nebent jūs prijaučiate Brežnevui, arba, geriausiu atveju, Cara'i Delevingne'i, tada taip, tai visai kita kalba :D Nosys kaip ir visos kitos šiame žaidime...arba per daug "mėsingos" arba per daug smulkios.  Akys, sakyčiau, irgi niekuo nesiskiria nuo mūsų lėlių akių, netgi galima rasti kone identiškų. 

O jums ar patinka/nepatinka šie bruožai? Savo nuomonę puikiai galite išreikšti reakcijų mygtukais, kuriuos rasite kaip ir visada - po tekstu ^^


P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti Lunai arba Liambai! (spausti ant vardų^^)

6 komentarai:

  1. Hmm..fainai čia padaryta. Kai kurios panelės su makiažu tai net labai panašios į vyrus. Arba čia vyrai taip moteriškai atrodo:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Auguste!
      Drįsčiau teigti, kad tai greičiau jau antrasis tavo pateiktas variantas. Tooookių "saldainių" mums čia kūrėjai prigamino, kad kartais net baugu pasidaro, kad tik nesupainiotum su panele :D

      Panaikinti
  2. o jet kokia grazi ta nosis 3 paneles ir lupos 2 paneles AAAAAAAAAAA

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai mėgstu jūsų klubo blog'ą nors ir esu ne iš jūsų klubo.Juk linksma pašniukštinėt ir pasižiūrėt ką ir jūs veikiat.Dievinu Liambos straipsnius jie tikrai gerai apgalvoti ir atsako į nemažai klausimų kuriuos turi ir kitos panelės.Savoj panelėj pati esu 25lygio turiu nemažai klausimų,be to beprotiškai norėčiau įstot į jūsų klubą tačiau mano statistikos nėra didelės tad sieksiu geresniu laukiu nesulaukiu tos dienos kai į jį įstosiu ir galėsiu artimiau pabendraut su jumis pagrindinėm klubo "herojom"(Forbela,Liamba,Lunalight,Vishnia.,Kittie) ir manau kad jūs tapot ne vien mano "herojom" bet ir kitų blog'o skatytojų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ooooodievuliau, koks mielas komentaras ^^ Visą laiką skaičiau išsišiepusi iki ausų ir nenorėjau, kad šis komentaras kada nors baigtųsi :D Ačiū, ačiū, ir dar kartą, ačiū ^^
      Iš tiesų, neteikiame mes itin didelės reikšmės panelių statistikoms. Mūsų klubas, galiu tvirtai sakyti, jau yra susiformavęs ir atradęs visas reikiamas nares, kurios puikiai papildo viena kitą. O jei ir vyksta kažkokia narių kaita, visada pirmenybę sugrįžti teikiame klubo buvusioms narėms, kurios klubą palieka dėl asmeninių priežasčių, o kai vėl gali žaisti, mes jas mielai priimame atgal :)
      Tačiau ką gali žinoti, galbūt ateityje mūsų keliai dar susikirs ;)
      Dar kartą dėkoju už tokius šiltus ir gražius atsiliepimus^^

      Panaikinti
    2. Džiaugiuos kad mano komentaras tau patiko:))Jame išreiškiau viską ką galvojau.Neiškenčiu nė dienos neskaitydama jūsų blog'o ,nes jis tikrai yra tobulas.O dėl klubo prašymo dar neketinu siųsti nes pačiai bus nesmagu būt su mažom statistikom,tad stengsiuos pasikelt.Labai gera, kad mano komentaras buvo pastebėtas iš tiesų nelabai tikėjaus ,pamačius kad parašei atsakymą tyliai suspiegiau iš laimės.Tad dėkoju ,kad atkreipei dėmesį^^

      Panaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.