2015 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Sužadėtuvių vakarėlio organizavimo ypatumai - paskutinė dalis

Kur buvęs, kur nebuvęs, su jumis sveikinasi paskutinis sužadėtuvių organizavimo ypatumų serijos įrašas. Iš karto pranešu, kad šiuos įrašus sukelsime į atskirą blog'o puslapį (šalia "Apie blog'ą" bei "Forbes club narės"). Tikimės, šie įrašai ir toliau bus naudingi ne vienai MA žaidėjai :) 

Likusios užduotys nebuvo nei labai įspūdingos, nei labai įdomios, tačiau vis dėlto seriją užbaigti reikia, o ir šiokių tokių minčių apie jas turiu ^^

15 užduotis - dovanų sąrašo sudarymas.


Kaip atrodo dovanos, visos jau žinome, tad nesivarginau visko print-screen'inti ir kelti tos begalinės informacijos čia. Geras dalykas šioje užduotyje yra tai, kad sąraše nebėra daiktų, kuriuos esate kam nors padovanojusios. Taip pat tai, jog reikia sukelinėti kiekvieną kiekvienos spalvos daiktą atskirai. Kai ką tai gali užknisti, tačiau man visai priimtinas daiktas, kadangi svečių vakarėlyje turėsiu nedaug, nenorėčiau gauti gausybės rūžavų niekų ir tik nedidelę dalį normalių spalvų. Jau tada tikrai geriau nieko gauti. Be to, visus panelės, sužadėtinio bei gyvūnėliužų drabužius kompiuteris pamatuoja ant jūsų pačių ir kitų jūsų modelių, o tai nepaprastai patogu. Pagaliau sužinojau, iš kur vienas žavingas ilgas paltas Liambos Justo spintoje :D

16 užduotis - pakvietimo kūrimas.


Na, smagiausia šioje dalyje išsirinkti foną :D Niekada iki šiol nepastebėjau, kad jie skiriasi... gėda.
Ką tik dar kartą perskaičiau savo surašytą tekstą ir jis rimtai fainas :D irgi gėda... o dar kaip tik šiandien atradau šitą kaip-tik-man daiktą ir supratau, kaip tai gėda ^^"


17 užduotis - vakarėlio datos pasirinkimas.


Kaip paminėta ir šiame paveikslėlyje, vakarėlio datos keisti nebegalima. Užknisantis dalykas, nors gal ir teisingas... Bet labai bijau, kad su Lunos pasirinkta data kas nors gali įvykti visiškai visiškai blogai... Norėjau vakarėlio gegužę, tačiau taip toli rinktis negalėjau... Leidžia tik mėnesį į priekį. O gal tiksliau, net mėnesį į priekį? Bet kuriuo atveju, kaip jau yra taip... Tikiuosi nesusimausiu tą dieną.

18 užduotis - pakviesk svečius.


Pirmas prašymas pakviesti į vakarėlį atėjo po 3 minučių nuo jo datos paskelbimo... dar po 7 minučių tokių prašymų buvo 12 ir nuo to laiko randu bent po vieną naują, kiekvieną kartą perkraudama puslapį. Žiauriai. Užknisa. Ar bent tikrai užknistų, jei šiuo laiku apskritai nesijausčiau labai apatiška ir niekam netinkama išskyrus drybsojimą po lova... Rimtai, žmonės, jūs neturite ką veikti?

Svečių sąrašą buvau sudariusi dar betaupydama veido bruožui iš sužadėtinės grožio salono, tad visi šie prašymai tikrai mažai jaudina. Nors kelios tikrai į jį prisibeldė tokiu būdu, tačiau tikrai daugių daugiausiai dvi panelės vien parašiusios "Noriu, gal gali pakviesti", ar pan. ... 

Tikrai nesu kažkokia beširdė, pasikėlusi kiaušingalvė, tiesiog noriu ramaus ir gaivaus vakaro artimiausioms bičiulėms, klubui bei tiems kitiems keliems žmonėms, kurių paramą jaučiau, tebejaučiu, ar jaučia visas klubas. 

Tą dieną vyks kitas vakarėlis, tad su kai kuriomis užduotimis ir taip gali būti sudėtinga, tačiau labai tikiuosi, kad visa kita pasiseks labai sklandžiai. Labai tikiuosi, kad pakviestosios (o ypač tos, kurios gavo pakvietimus, nors iki tol niekada nebendravome) tikrai ateis arba praneš negalėsiančios dalyvauti. 

Begalės žinučių su prašymais, žmonių, kurių MA gyvenime nebuvau mačiusi, su bjauriomis rašybos klaidomis, su bjauriais meilikavimais (pvz.: Labas, puikiai atrodai. Suknelė, bateliai viskas nuostabiai dera..bla...bla...bla, kai nė velnio nevilkiu suknelės) labai labai labai vargina. Taip pat sudėtinga bendrauti su iš tiesų mielais žmonėmis, pavyzdžiui, su Liamba derinat blog'o reikalus... Na, bent pramokstu iškart atrašyti į žinutes, tačiau tikiu dalis jų vis tiek prapuola. 

Varge, susiraskite kitos veiklos nei sekti kiekvieną pokytį "Vakarėlių centre"... 

Taip pat liūdina tai, kad sąžinė liepia bent jau sudėti balus podiumuose visoms parašiusioms. Tokiu būdu netenku daugybės dolerių ir laiko, ir nebepabalsuoju už savo draugų sąrašą, kaip buvau visada pratusi. Visai nebematau kaip sekasi draugužiams, kaip sudėlioti jų deriniai. Tai liūdina. 
Bet tikrai atbalsuoju visoms parašiusioms žinutes...

Taip ir komentarus... Keista, kiek daug staiga jų atsirado... Dienų dienomis negaudavau nė vieno komentaro, o dabar po kelis puslapius per kelias valandas. Žavu. Nieko per daug ypatingo juose nėra. Buvo tik keli žavingi ir nuoširdūs iš žmonių, iš kurių jų ir tikėjausi - ačiū jums labai! O visa kita beformė masė su tuo pačiu per tą patį tekstu. 

Visą šią graudžią rašliavą pabaigsiu paprastai:
pagailėkite vargšės mano galvos, mielosios... Rimtai. 

Pilna vakarėlių, į kuriuos kviečiamos visos norinčios, Lunos nėra toks. Dėl labai paprastų, žmogiškų priežasčių, kurias tikiuosi suprasite ir vėl paliksite ramybėje, kaip buvo iki šiol. 

Mažai kam buvau įdomi tiek savo stiliumi, tiek šiuo blog'u, tiek savuoju blog'u iki vakarėlio organizavimo. 
Tą mažumą į jį ir kviečiu. Taškas.  

Taigi, apibendrinus - iššūkiams susijusia su paskutine užduotimi tikrai reikia pasiruošti iš anksto. Labai patariu pasidaryti svečių sąrašą dar iki vakarėlio datos paskelbimo. Nes po to atsiras tokia daugybė netikėtai išdygusių "draugų", kad nuoširdžiai suprasite garsenybės gyvenimo malonumus ir kainą.

Iš prašymo pliūpsno supratau ir kokiu būdu sukviečiami tie nesuvokiami skaičiai panelių iki daugiau nei 1000. Niekada to nesupratau, o pasirodo visai paprasta. Deja, puikiai žinome, kad tokiuose grandioziniuose vakarėliuose svečių skaičius vargiai perkopia pusę, tad tikrai reikia velniškos nuojautos ir panelių profilių nagrinėjimo įgūdžių, kad atskirti ką kviesti, o ko ne.
Didžiausios sėkmės visoms su tuo.

Atrodo keista, tačiau iš tiesų yra tik 18 sužadėtuvių organizavimo užduočių... tik... Cha. Luna užtruko nuo vasario 8 iki kovo 30 jas atlikinėdama. Tad grubiai du mėnesius, su gana protinga safyrų pagalba. Pasikarščiavau nebent pirkdama vaikino aprangą.

Deja, galutinės statistikos kiek man tai kainavo neturiu. Skaičiavimai žlugo ties fotoaparato dalių paieška, kur sunaudojau daug smaragdų ir safyrų mažomis sumomis... Tad jaučiuosi net nepajėgi spėti apytikslės sumos...

Manau, svarbu pabrėžti ir tai, kad tobulinti vakarėlį galėsite ir pasibaigus organizatorėms paslaugoms. Apsipirkinėti, ar perstatinėti baldus tikrai, o ar liks atvira svečių kvietimo užduotis, dar nesu tikra.

Pabaigai - sužadėtuvių vakarėlio misijos ir jų atlygiai! Už juos labai labai labai nepaprastai dėkoju mūsų Auksutei10 - dėkui dar kartą, mergyt :)

Pabandžiau užduotis suskirstyti tematiškai, o tada pagal abėcėlę. Atlygių stulpelių spalvas atrinkau pagal asociatyvumą - dolerių simbolis žaidime geltonas, smaragdai - žali, o populiarumo taškų žvaigždutės - violetinės. Tikiuosi tai pagelbės susigaudyti ir nereikės vis tikrinti, kuriame stulpelyje kas surašyta ;) Na, o finale - bendra visų apdovanojimų suma, kurią gaunate įvykdžiusios visas 27 užduotis. Turiu pastebėti, kad ir dvi naujos užduotys (Sužaisk mini žaidimus ir atversk laimingąsias kortas), čia taip pat jau įtrauktos ;)

Nr.
Užduotis
Dol.
Smaragdai
Patirties taškai
1
Balsuoti - bet kur
3000
5
10
2
Balsuoti - būstas
1000
0
10
3
Balsuoti - FTV podiumas
1000
0
10
4
Balsuoti - paprastas podiumas
1000
0
10
5
Foto įranga - albumai
1000
5
10
6
Foto įranga - fotoaparatai
1000
5
10
7
Foto įranga - pudrinės
1000
5
10
8
Modelių įranga - sporto kortelės
1000
5
10
9
Modelių įranga - svarmenys
1000
5
10
10
Modelių įranga - žurnalai
1000
5
10
11
Fotosesija (surinkti smar.)
2000
0
10
12
Fotosesija (tik sudalyvauti)
2000
15
0
13
Grožio salonas - bet kur
3000
5
10
14
Grožio salonas - makiažas
1000
5
0
15
Grožio salonas - soliariumas
0
10
10
16
Grožio salonas - šukuosena
0
5
10
17
Laimėti prieš supermodelius
3000
5
15
18
Laimingosios kortos
0
10
20
19
Mini žaidimai
0
15
30
20
Mados arena - laimėk dolerių
0
10
20
21
Mados arena - laimėk dvikovų
0
15
30
22
Mados arena - pralaimėk dvikovų
10000
10
0
23
Mados arena - tiesiog sukovoti
5000
0
15
24
Nusipirk pop. priedų
0
10
15
25
Sunaudok pop. priedus
0
10
15
26
Vaikinas - dovanos
8000
0
20
27
Vaikinas - pasimatymai
0
15
15

Viso:
46000
175
335

Dėkui už supratingumą. Su geriausiais linkėjimais,
P.S. Visus klausimus susijusius su blog'u prašome siųsti Lunai arba Liambai
(spausti ant vardų^^) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.